| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Bed Øvelser for vægttab i fede

  Vægttab er udfordrende i alle tilfælde, men det er især svært, når du er sengeliggende. Hvis du er overvægtig, er det bydende nødvendigt, at du træner for at hjælpe dig med at reducere din kropsvægt og øge muskelmasse, så du kan komme ud af sengen igen. Også motion er afgørende for dig, når du er bundet til sengen, fordi din manglende evne til at ambulate resulterer i et alvorligt fald i fysisk aktivitet, hvilket kan føre til en række helbredsmæssige problemer, herunder hjertekarsygdomme, slagtilfælde, blodpropper og depression. Forstå, hvordan man sikkert og effektivt indføre et bed-baseret træning program vil hjælpe dig til at forbedre din generelle sundhed og velvære. Forholdsregler

  Altid konsultere din læge, før du begynder en øvelse program, især hvis du har været sengeliggende i en længere periode uden motion. Overveje at bede din læge om en henvisning til i hjemmet fysisk og ergoterapi til at vejlede dig i at udforme et trygt hjem træningsprogram. Afskaf enhver øvelse, der forårsager svimmelhed, brystsmerter eller alvorlig åndenød og vælge en mindre anstrengende motion, forløber over tid til mere udfordrende dem.
  Ved hjælp af en pulsoximeter
  < p> Brug et pulsoximeter, som kan købes på apoteket eller medicinsk forsyning butik eller som en adapter og app på din smartphone til at hjælpe dig med at overvåge dig puls og iltindhold. Denne enhed sikrer, at du træner sikkert. Øvelse til det punkt, hvor du har forhøjet din sædvanlige puls med 10 til 20 slag i minuttet, og sørg for, at din iltniveauet er altid større end 90%. Afskaf enhver øvelse, der skubber dig ud af disse intervaller og hvile, indtil du er vendt tilbage til et sikkert niveau.
  Arm Bike

  Brug en arm cykel, der kan placeres på en over-sengebord effektivt kan forbedre dit hjerte-kar sundhed og fysiske udholdenhed. Du kan endda placere den på gulvet ved siden af ​​din seng og sidde på den side af sengen for at bruge det. Men hvis du ikke er i stand til at købe en, så udfører cyklen bevægelse i luften med enten dine arme eller ben. Pump dine arme eller ben rundt i cirkler, der bevæger sig med en langsom, støt tempo for at tillade dig at udøve i mindst 25 minutter ad gangen. Bygge op til dette tidspunkt gradvist evt. Du kan endda "cyklus" dine arme eller ben i bakgear.
  Fotos Tilføj Muscle

  Fordi muskler forbrænder flere kalorier end fedtvæv, tilføjer muskel kan hjælpe dig til at tabe vægt. Begynd med en blid vifte af bevægelse i dine arme og ben, og hvis du er i stand til at holde lys håndvægte i dine hænder eller vedhæfte let vægtet manchetter til dine ankler for ekstra modstand. Du kan endda modstå bevægelser af indpakning et håndklæde omkring din bevægende lemmer og bruge din gratis arm til at holde enderne af håndklædet, og træk mod bevægelsen. Træn med arm slag op, arm slag ud, albue bøjninger, håndled bøjninger, knæbøjninger, ben elevatorer og ankel pumper.
  Udskiftning Øvelser

  Motion, mens i seng ved hjælp udskiftning øvelser. For eksempel udføre sprællemand bevægelser med arme og ben, mens liggende på ryggen. Mens du sidder på kanten af ​​sengen, dine ben marchere op og ned eller sno maven side til side. Uanset hvilken øvelse du gør, udfordre dig selv til at arbejde i to til fem minutter, før du tager en pause for at maksimere din kalorie-og fedtforbrænding til vægttab.