| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Mælkesyre Opdeling i Træning

  Mælkesyre er et biprodukt af kulhydraterne anaerobt eller uden ilt, som opstår under høj intensitet træning. Under din træning, kan mælkesyre opdeles til at give energi til muskler og andre organer, såsom dit hjerte. Mælkesyre også omdannes til blodsukker, eller blodsukker, samt aminosyrer, byggestenene i proteiner. Produktionen af ​​mælkesyre

  Muskelceller nedbryde kulhydrater til at producere energi i en multi-trins proces, der kaldes glykolyse. Det endelige resultat af glykolysen er et stof kaldet pyruvat. Hvis oxygen er til rådighed, kan pyruvat metaboliseres aerobt at producere yderligere energi. Men hvis din kredsløbssygdomme er i stand til at levere ilt hurtigt nok til dine muskler, såsom under meget kraftig motion er pyruvat omdannes til mælkesyre. Denne konvertering kan glykolyse at fortsætte anaerobt.
  Lactate Metabolisme

  Under høj intensitet træning, kan mælkesyre ophobes i dine muskler og blodbanen som laktat. Selv høje laktatniveau er forbundet med muskeltræthed, er laktat i sig selv ikke forårsage træthed. I virkeligheden er laktat en vigtig energikilde til muskler, både under og efter træning. Laktat er shuttled fra hurtigt ryk muskelfibre, som er stærkt afhængige af anaerob metabolisme, at bremse-muskelfibre, der primært benytter aerobe stofskifte, hvor det kan oxideres at producere energi.

  Andre Fordeling Mekanismer

  andre væv i kroppen også metabolisere laktat til energi. Under anstrengende motion, bliver laktat en primær brændstof til dit hjerte. Din lever omdanner laktat til glukose, hvoraf nogle den gemmer som glykogen efter træning. Muskelceller også konvertere og gemme laktat som glykogen. Desuden kan dine muskelceller konvertere lactat til aminosyrer, især aminosyren alanin, i en proces kaldet transamineringsreaktion. Til gengæld kan din lever konvertere alanin til glucose, der skal bruges til energi. En lille mængde af laktat fjernes også i din sved, som du arbejder ud.
  Workout Overvejelser

  Laktat er fjernet fra blodbanen ret hurtigt, med omkring halvdelen af akkumuleret beløb ryddet inden for 15 til 25 minutter efter en træning. Aktivt køle ned efter en energisk træning vil fjerne laktat fra din blodbanen hurtigere end blot hvile. Denne aktive opsving kan omfatte aktiviteter såsom gåture, let jogging eller gymnastik. Øget blodgennemstrømning synes at redegøre for hurtigere laktatclearance. Du skal dog ikke gøre din cool-down for voldsom. Hvis du gør det kan fremme produktionen af ​​mere laktat.