| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Er bedre at gøre forskellige øvelser, eller gentage det samme One?

  Hvis du er på en mission for at forbedre din kondition, kan du ønsker at vide, hvilke typer af øvelser er garanteret til at give dig de bedste resultater. Du kan også prøve at vide, om det er bedre at holde sig til den samme træning eller for at skifte tingene op. Da der er masser af øvelser for at vælge fra - for eksempel løb, svømning, cykling, yoga og løfte vægte - nogle gange kan det være svært at vælge en træning eller alternativt at variere dine øvelser, når du virkelig elsker, hvad du ' re gør. Da det viser sig, at der er grunde til både at ændre dine øvelser og gentage de samme. Hvornår skal Switch

  Du bør variere dine øvelser, når du ønsker at bryde et vægttab plateau, når du er såret, og når du keder dig, fortæller One Medical Group. Du bør også skifte dine øvelser, hvis du er interesseret i vægttræning. Ifølge DualFIT.com, bør du skifte muskelgrupper, når du er styrketræning. Træn dit bryst og tilbage en dag, din biceps og triceps dagen efter, og endelig dine skuldre og ben. Du kan parre din ab træningsprogrammer med cardio. Den næste uge, suppleant i samme rækkefølge.
  Hvorfor skifte

  fitness verden, viser det sig, at sort er virkelig livets krydderi. En undersøgelse fra University of Florida undersøgelse viser, at de, der varierer deres træning hver to uger er mere tilbøjelige til at holde sig til at udøve på lang sigt end dem, der gør det samme træningspas hver dag. Når du varierer din træning rutine, skal du også holde din krop gætte og undgå plateauer. "Den menneskelige krop er designet til at søge stien mindst modstand," forklarer "Oxygen" magasin. Når for eksempel, du kører hver dag, vil din krop justere hurtigt, og dermed minimere din indsats. Tænd op i din træning, og du vil holde din krop på dens tæer.
  Når at gentage

  Gentag dine øvelser, hvis du træner for en race, spil eller konkurrence. For eksempel praktiseres 2012 Olympiske gymnast Jordyn Wieber de samme rutiner på hver hændelse seks dage om ugen. Hvis du ikke er en konkurrencedygtig atlet, du også behøver ikke nødvendigvis at skifte din cardio træning, når du kun er interesseret i at bevare din vægt eller bare udøver for sjov, siger fitness coach Krista Schaus. For eksempel gør, hvis du kan lide at jogge at klare dit hoved og holde dit sind off ting, det er helt fint.
  Hvorfor Gentag

  Praksis perfekt. Jo mere du gør en bestemt øvelse, jo bedre du får på det. Dette er virkelig vigtigt, hvis du er en atlet til at maksimere dine præstationer i et spil eller konkurrence. Selv hvis du kun arbejder ud for sjov, er det ikke en dårlig idé at gentage en fitness rutine, du virkelig gerne. The American Heart Association anbefaler 30 minutters cardio - som jogging - om dagen. Så længe du får en træning i, er det ligegyldigt, om du gør det samme hver dag.