| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Anabolske Burst Cycling for Kost & Motion (ABCDE)

  Udviklet af svenske videnskabsmand og bodybuilder Torbjørn Åkerfeldt den anabolske Burst Cycling Program for Kost og Motion (ABCDE) blev designet til at hjælpe folk med at få muskler uden at skulle træne med vægte. Uddannelsen veksler mellem en to-ugers periode med kraftig spise og en anden af ​​strenge slankekure. Målet med disse fest og hungersnød cyklusser er at manipulere kroppens hormoner til at øge din lean vægt. Grundlæggende ABCDE Principper

  ABCDE er baseret på administration af din daglige kalorieindtag. For at spise fase, kendt som lastning, beregne dit daglige indtag ved at gange din kropsvægt med 12 og derefter tilføje 1.500 kalorier til dette tal. For eksempel, hvis du vejer 150 pounds vil du nødt til at forbruge 3.300 kalorier per dag i to uger. For de to-ugers slankekure fase bruge 8 kalorier pr pund, eller 1.200 kalorier for en 150-pund person. Med hensyn til motion, træne tungt med lave reps og ingen cardio under loading-fase. Tog med lettere vægte og højere reps med lav intensitet cardio i 45-60 minutter hver dag.
  Hvordan ABCDE arbejder

  Målet med dette program er at kapitalisere på kroppens hormon reaktion på intense perioder med overspisning og streng diæt. Når en stor mængde kalorier forbruges, hormoner som insulin, IGF-1 og testosteron stigning. Snarere end pendulfart overskydende kalorier til fedt til opbevaring, flyttes de til musklerne. Over tid, tilpasser din krop til tilstrømningen af ​​kalorier og disse væksthormoner fald. På dette tidspunkt begynder kosten i et forsøg på at opretholde musklen vundet under loading-fase, mens der skæres nogle kropsfedt.

  Study Results

  Forskere Torbjørn Åkerfeldt, Dan Henrohn og Johan Mansflod testet ABCDE protokoller om seks mænd over en periode på ni uger. I denne periode fik mændene gennemsnitligt 16 pounds af lean masse, mens tabe næsten 3 pounds af kropsfedt. Derudover steg deres gennemsnitlige overarm omkreds med 19 procent. Undersøgelsens deltagere ikke udøver mens du er på diæt.
  Hints

  Selvom ABCDE tilgang til slankekure ikke angiver en bestemt makronæringsstoffer forhold heller forslag til fødevarekvalitet , bør du overveje din generelle sundhed, når de forsøger et sådant program. Undgå junk fødevarer og forsøge at spise frisk frugt, grøntsager og magert udskæringer af kød. Tilføj protein shakes og fiskeolie, hvis du stadig har brug for at ramme dit kalorie mål under loading-fase.