| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Har du Lose Fat i sidste sted, du fik det?

  Den vægttab proces kan være en udfordring, og ikke være i stand til at forudsige, hvor den pounds vil begynde at kaste først kan være frustrerende. Vægttab myter, ligesom du tabe fedt først i det sidste sted, du fik det, kan bidrage til skuffelse, når de resultater, du forventer ikke at forekomme. Men ved at forstå, hvordan kroppen forbrænder fedt, og hvordan du kan hjælpe det gøre det, kan du realisere dine mål vægttab resultater hurtigere end du måske tror. Myten

  Mange mennesker er vildlede i at tænke, at den sidste fedt du fik vil være den første fedt du taber. Dette er ikke sandt. Mens nogle måske bemærke vægttab på dette sidste område for vægtøgning, er det rent tilfældig. Kroppen ikke vælge og vrage, når det brænder fedt, ej heller kan du målrette specifikke områder for vægttab. Vægttab sker gennem hele din krop, og i samme forhold, at det er fordelt over hele kroppen.
  Hvordan kroppen forbrænder fedt

  din krop forbrænder fedt systematisk ved hjælp af lagret fedt som energi, når du bruger flere kalorier end du indtager. Du er nødt til at bruge 3.500 kalorier for at forbrænde 1 pund fedt. Denne energi er taget fra fedtcellerne gemt i hele kroppen, og denne proces er færdig til hver fedt celle forholdsmæssigt. Når du brænder fedt, dine fedtceller skrumpe, men de går ikke væk, så de har potentiale til at få store igen, hvis du begynder at indtage flere kalorier end du forbrænder.

  Individuelle forskelle

  Hver person er forskellig, på samme måde, som alle får vægt forskelligt, folk har tendens til at tabe sig anderledes så godt. Vægttabet kan ændre din krop størrelse, men det påvirker ikke din krop type. Kvinder, som har tendens til at være mere pæreformet, kan tabe sig, men vil stadig være pæreformet, mænd, der har tendens til at være mere æbleformet, vil stadig være æbleformet, bare tyndere. Folk forbrænde fedt på forskellige satser samt på grund af forskelle i stofskiftet. Dem med en hurtigere stofskifte kan forbrænde fedt hurtigere end en person, der er stofskifte er langsommere. Genetik, hormoner og overordnet organ kemi er også faktorer i, hvordan din krop gemmer fedt og hvor hurtigt det kan kaste pounds.
  Vægttab Metoder

  Selvom spot-reduktion af fedt ikke er mulig, og at tabe i det sidste sted, du fik det ikke altid gælder, er der ting, du kan gøre for at tabe sig i løbet af hele din krop. Fedt er brændt, når du opretter en kalorie underskud. Derfor kan deltage i aerobic og styrketræning hjælpe brænde kalorier og føre til vægttab. Mayo Clinic anbefaler gør mindst 150 minutters moderat eller 75 minutters energisk, aerob aktivitet om ugen for at opretholde vægten, og mere, hvis du forsøger at tabe sig. Desuden foreslår de at engagere sig i styrke-træning øvelser mindst to gange om ugen til at hjælpe med dette mål. Konsekvent spise en fedtfattig kost vil også hjælpe dig med at tabe ved at reducere antallet af kalorier du indtager i forhold beløbet din krop bruger hver dag.