| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Varigheden af ​​en udnyttelseskurs Warmup

  Varmer op ordentligt, før motion kan hjælpe med at reducere dine chancer for at lide en skade, og kan også sikre, at du har en effektiv og fornøjelig træning. Typisk Træningstøj sidste mellem fem og 20 minutter eller mere. Varigheden af ​​din warmup er afhængig af en række faktorer, så sørg for at ændre indholdet og længden af ​​dit warmup i overensstemmelse hermed. Intensiteten af ​​motion

  hårdere du agter at træne, bør længere din warmup være. Hvis du laver maksimale hastighed sprints eller løfte tunge vægte, vil det tage længere tid at tage din krop fra sin præ-øvelse tilstand til at være klar til at gå hele ud. Omvendt, hvis du laver en lav-intensitet træning som lys jogging eller trail walking, en meget kortere warmup er mere passende.
  Age

  Ældre led og muskler er generelt mindre mobile og mindre elastisk end yngre led og muskler. Hvor de yngre motionister kan være klar til træning efter en kort warmup, ældre motionister behøver længere tid til at forberede deres organer til træning for at komme. Denne ekstra warmup tid skal bruges på fælles mobilitet og fleksibilitet til at hjælpe afhjælpe fælles og muskelstivhed ofte forbundet med fremskreden alder. Fuger, der lider med slidgigt kan også blive yderligere varmet op ved hjælp af neopren ærmer.
  Temperatur
  p Hvis din træning kommer til at foregå i kolde temperaturer eller du føle sig kold, skal din warmup være længere. Når du er kold, blodcirkulationen tendens til at blive rettet mere mod dine indre organer og væk fra dine ekstremiteter i et forsøg på at bevare din kernetemperatur. At have en god, sikker træning, er du nødt til at omdirigere, at blod til musklerne, og det betyder en længere end normalt warmup. På den anden side, hvis du træner i et varmt miljø en kortere warmup er mere passende.
  Klokkeslæt
  p Hvis du kan lide at udøve første ting om morgenen eller efter en lang periode for at sidde, er du nødt til at øge varigheden af ​​dit warmup. At være immobile kan efterlade dine muskler og led følelse stiv og din krop dårligt forberedt til kraftig motion. Derudover bruge ekstra tid mobilisere din rygsøjle til at sikre denne vigtige, komplekse og potentielt skrøbelige fælles er klar til din planlagte træning.