| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan måler intensiteten af ​​et abdominalt Workout

  Måling af intensiteten af ​​din AB træning er vigtigt, fordi du har brug for konstant at øge din intensitet, som du får stærkere for at undgå plateauer i din muskel og styrke gevinster. Det kan også holde dig fra undertraining eller overtræning, så du kan få muskler på dine mest effektive tempo. Du kan bruge mængden af ​​vægt, du løfter, en pulsmåler, dit opfattede anstrengelse niveau, og snakken test til at overvåge din intensitet. Instruktioner
  1

  Mål din ab workout intensitet ved hjælp af mængden af ​​vægt, du bruger til gratis vægt og maskinens vægt ab øvelser. Hold styr på mængden af ​​vægt, du bruger med et konstant antal sæt og reps for forskellige øvelser. Ifølge den amerikanske Rådet om øvelse, en ideel mængde vægt til at løfte er et beløb, som uniform efter gør otte til 12 reps. Du bør ikke være i stand til at løfte vægten med korrekt form og langsom kontrol efter 12 reps. Hvis du kan, gå op til en tungere vægt.
  2

  Bær en pulsmåler for cardio ab træning eller en energisk ab styrke-træning træning. En højere puls indikerer mere anstrengelse og kalorieforbrug. Beregn din maksimale puls ved at trække din alder fra 220. Derefter beregne dine intensitetszoner ved at multiplicere følgende procenter af din maksimale puls. Dit lys træningsintensitetszone er indenfor 40 og 50 procent af din maksimale puls. Moderat aktivitet er i cardio-zonen mellem 50 og 70 procent, og kraftig aktivitet sker på 70 til 85 procent.
  3

  Vær opmærksom på, hvordan du føler at måle intensitet. Let motion føles let og næppe ændrer din vejrtrækning på alle. Moderat intens motion føles lidt svært - du normalt bryde en sved efter 10 minutter, og din ånde bliver hurtigere, men ikke udtømt. Kraftig aktivitet føles udfordrende, normalt både fysisk og mentalt. Din vejrtrækning er hurtig og du helt sikkert bryde en sved gør en energisk træning. Hvis du er forpustet, eller du er i smerte, kan du blive overexerting dig selv på for høj en intensitet niveau. Mængden af ​​brændende fornemmelse eller ubehag du føler i dine mavemuskler kan også hjælpe dig med at måle din intensitet.
  4

  Gør snak test, mens du træner. Når du laver lys og moderat motion, du normalt kan føre en samtale, men er for aktiv til at være i stand til at synge. Doing kraftig motion, kan du ikke sige mere end et par ord ad gangen uden at tage et åndedrag. Recitere et mantra eller noget du er fortrolig med, ligesom troskabsed, er en effektiv test måle din intensitet.