| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Store & Loose mave Fat

  under en betydelig ophobning af mave fedt kan betyde din rec liga softball holdkammerater spøg klappe din mave for held og lykke før hvert spil, men situationen er ikke noget at spøge. Ikke alene kan have en stor mave gør du mangler selvtillid i visse situationer, men det er også forbundet med en række alvorlige sundhedsmæssige risici. Belly Fat Blandt kvinder

  MayoClinic.com rapporterer det er almindeligt for kvinder at få mere mave fedt som de bliver ældre, men mave fedt i alle aldre er usundt blandt kvinder. Mave fedt består af spæk, der ligger direkte under din hud, og visceralt fedt, som sidder omkring dine organer. Sidstnævnte er mere alvorlig og kan føre til sådanne sundhedsspørgsmål som kolorektal cancer, hjertesygdomme og diabetes. Hos nogle kvinder kan fedt omkring midsection være resultatet af genetik.
  Belly Fat blandt mænd

  Stor bellied mænd måske ikke være så bekymrede for deres image som overvægtige kvinder, men mave fedt blandt mænd er mere end blot et kosmetisk problem. Som med kvinder, kan visceralt fedt føre til sådanne sundhedsspørgsmål som hjertesygdomme, diabetes og tyktarmskræft. Blandt mænd, men denne ophobning af fedt bidrager også til en forhøjet risiko for søvnapnø, som kan være fatal. Ifølge MayoClinic.com, er det almindeligt for mænd at miste muskelmasse som de bliver ældre. Med mindre muskler, kræver din krop færre kalorier til at fungere, og hvis du ikke reducerer dit kalorieindtag, vil du ofte opleve fedt vækst.
  Årsager

  Selvom aldring og genetiske faktorer kan spille en rolle i stort, løs mave fedt, er det almindeligt for folk at ophobe fedt på dette område ved løbende forbrugende flere kalorier, end de forbrænder. Det kan være resultatet af at leve et stort set inaktiv liv, ofte spiser en højt kalorieindhold kost eller begge dele. Det behøver ikke nødvendigvis tage lang tid for fedt til at udvikle, hvis du indtager 3.500 kalorier mere end du forbrænder på en uge, vil du få et pund fedt
  miste din mave Fat <. br>

  Burning din mave fedt er ikke nødvendigvis let, men processen er enkel - du skal forbrænde flere kalorier end du indtager. Du kan gøre dette gennem en række forskellige metoder, men en fælles tilgang er at motion dagligt og reducere kalorieindtag. Sigt at bruge mindst 300 minutter om ugen udfører disse aerobe øvelser som løb, svømning, hoppe reb og cykling. Styrketræning er også en effektiv måde at tabe fedt, at øge din muskelmasse tvinger din krop til at forbrænde flere kalorier. Selvom du kan klippe dit indtag af kalorier på flere måder, til simple kost ændringer overveje omfatte udskiftning sodavand med vand, forbruge flere grøntsager og mellemmåltider på højt proteinindhold, sunde fødevarer såsom nødder.