| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Det bedste tidspunkt at Beregn BMI på Scale

  Når beregning af din body mass index, din første opgave er at træde på en skala. De fleste basale skalaer er ikke stand til at beregne BMI på egen hånd, som du har brug for at tage din højde i betragtning, så der er lidt involveret matematik. BMI er en måde at undersøge mængden af ​​kropsfedt du har, men det er ikke altid præcise - hvis du er en seriøs atlet, for eksempel, din ekstreme muskelmasse kan køre skævt dine resultater. For at beregne en nøjagtig BMI, du har brug for en nøjagtig vægt, hvilket kan være lettere at komme på bestemte tidspunkter af dagen. Klokkeslæt

  Ifølge Matt Fitzgerald, forfatter til "Racing Weight," der er ingen magiske tidspunkt på dagen til at træde på skalaen. Sammenhæng er vigtigere end bestemt tidspunkt - pick uanset tid du ønsker, så holde sig til det dagligt eller ugentligt, så du har en præcis sammenligning. Din vægt er ofte det laveste i morgen, som du har været fastende hele natten, og højeste efter din største måltid på dagen, men Fitzgerald siger disse udsving er normale, og at du skal ikke føle besejret af daglige ændringer.

  Frequency
  p Du kan veje dig så ofte som du vil, men det kan ikke give dig en præcis idé om den overordnede tendens i din vægt. Ifølge Fitzgerald, bør du vejer dig selv mindst en gang om måneden, men vejer mere end en gang om ugen kan indeholde op-og nedture i vægt baseret mere på væskeophobning, og hvad du spiste til middag end dit vægttab indsats.


  Beregning af BMI

  Når du har en præcis vægt, kan du beregne din BMI. Tag din vægt i pounds og dividere det med kvadratet på din højde i inches. Multipliceres resultatet med 703 - du bør få en tocifret tal, som er dit BMI. Hvis du ikke ønsker at bruge en enkelt dags skalaen, veje dig på samme tid hver dag i en uge, derefter bruge gennemsnit af disse vægte i BMI ligningen.
  Hvad betyder det ?

  nummer fra dit BMI beregning betyder ikke meget på egen hånd. Hvis du er ældre end 20 år, Centers for Disease Control og Forebyggelse klassificerer din vægt status baseret på en række i BMI. Hvis dit BMI er under 18,5, CDC siger, at du er undervægtige, 18,5-24,9 er den normale vægt interval og 25,0-29,9 er overvægtig. Hvis dit BMI er over 30, er du overvægtig med CDC-standarder. Hvis du gør falder i overvægtige eller fede kategorier, National Institutes of Health siger, at miste endnu 5 til 10 procent af din kropsvægt drastisk kan forbedre dit helbred.