| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Mænds Sundhed intervaltræning

  Mænd, der udfører sundhed interval træning veksler mellem perioder med høj intensitet indsats og hvile for et bestemt antal intervaller. En stor mængde dokumentation tyder på, at denne type uddannelse er til gavn for alt fra fedttab og muskelvækst til kondition. Der er mange forskellige interval rutiner, og mens nogle kræver udstyr som vægte, stansning poser eller kettlebells, kan du vælge en lavteknologisk løsning ved at ramme den lokale park. Hurricane Uddannelse

  Martin Rooneys Hurricane Uddannelse er såkaldte fordi bagefter, du føler at du har været ramt af en orkan. Denne metode bruger sprints, men tager en anden tilgang til intervaller. Snarere end at hvile for en fast tid, du venter, indtil din puls falder til 120 slag i minuttet. Sprint i 10 til 15 sekunder og opbygge til ni intervaller. Når du kan gøre dette, tilføje andre legemsvægt øvelser som pushups og crunches efter dine sprints, men før din hvileperiode.
  Tabata Method

  Tabata Method er en fire-minutters træning designet til at beskatte både aerobe og anaerobe veje. Du udfører så mange reps som du kan for en øvelse i 20 sekunder, hvile i 10 sekunder og gentag, indtil de fire minutter er gået. I løbet af de 20 sekunders mellemrum, går alle ud og forsøge at slå din rekord. Gode ​​øvelser til at bruge, er den forreste squat og "thruster", der kombinerer en squat og dumbell presse på samme tid.

  Kettlebell Swings

  "hængsel" af hofterne under en kettlebell swing aktiverer en række muskelgrupper, herunder hamstrings, glutes og lænd, og har god fremførsel til mange sportsgrene. Du kan bruge dem i interval træning ved at svinge i 10 til 30 sekunder, og derefter hvile i 45 til 60 sekunder. I hvileperioder, gå eller jogge langsomt på stedet, hvis du ønsker at holde din puls op.
  Boksesæk Runder

  Fordi mange interval træning metoder fokuserer på lavere krop, kan det være svært at gøre flere af dem i en uge. Omgå dette med en boksebold træning. Går alle ud i 30 sekunder og derefter bruge sjippetov eller jogge let på stedet i to til fire minutter. Start med fem runder og bygge op derfra. Når stansning taske, holde dit håndled låst og gå til hastighed over magten, medmindre du er blevet trænet i korrekt og sikker stansning teknik.