| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Total-Body Conditioning Øvelser med barer & vægte

  Barer og vægte, samlet kaldes frie vægte, kan synes en smule gamle skole i forhold til high-tech modstand maskiner, men trods noget mere end klumper af metal, som de stadig levere en stor træning. Du kan bruge vægtstænger og vægte til at målrette enkelte muskelgrupper, men i den virkelige verden dine muskler arbejde sammen. Total-organ øvelser kan du få en masse arbejde i en kort tid og træne dine muskler på en meget funktionel måde. Oversigt

  Total-body condition øvelser bruge dine arme og ben samtidigt. Dette er ikke blot dine muskler med en god træning, men også udfordrer dit hjerte og lunger. Undertiden kaldes komplekser, disse øvelser indebærer ofte en kombination af to eller flere regelmæssige øvelser rullet ind i en effektiv manøvre. Der er legemsvægt total-body condition øvelser - det Burpee for eksempel - men øvelser ved hjælp af stænger og vægte er mere alsidige, fordi du kan øge eller mindske vanskeligheden ved øvelsen meget nemt. Med legemsvægt øvelser, er din vigtigste variabel antallet af gentagelser du udfører.
  Kulisser, Reps og vægt

  Når jeg forsøger en ny øvelse for første gang, altid starte lys og øge vægten gradvist. Brug kun tungere vægte, når du føler du har styr på teknikken i den nye motion og dine muskler er klar. Udfør 2-4 sæt af 12 til 20 gentagelser af dit valgte øvelse. De sidste par gentagelser skal være udfordrende, men stadig afsluttet i god form,.

  Styreraketter

  Thrusters kombinerer en vægtstang foran squat med en overhead presse til at forlade næsten hver eneste muskel i din krop grundigt bearbejdet. Denne kombination vil også drive dit hjerte og vejrtrækning op til at levere en kraftfuld cardio træning. Stå med fødderne skulder bredde fra hinanden og en bar afholdes over hele forsiden af ​​dine skuldre. Bøj knæene og ned i en squat. Stå op og bruge dette momentum til at hjælpe du trykker på vægten overhead. Sænk stangen tilbage til dine skuldre og gentag. For variation, kan denne øvelse også udføres ved hjælp af to håndvægte.
  Sumo Dødløft High Trækker

  Arbejde dine ben, røv, ryg, arme og skuldre, hvor sumo dødløft høj pull er indbegrebet af en total-body condition øvelse. Udføres med tunge vægte for lave reps, dens en stor muskel og styrke builder. Lav vægt og høje reps, men vil efterlade dig pustede som en gammel damptog. Stå med fødderne bredere end skulderbredde med vægtene på gulvet foran dig. Squat ned og gribe baren ved hjælp af en smal, overhånd greb. Løft dit bryst og slippe dine hofter. Stå op hurtigt, og trække vægten op og under hagen. Sænk vægten til dine hofter, placere vægten på gulvet og gentag. Lad ikke din nederste del af ryggen for at runde, da dette kan føre til skade.
  Barbell Burpee Ren og Presse

  Denne øvelse efterlader ingen muskel utrænet og er en fantastisk måde at få en full-body workout på blot et par korte minutter. Placer barbell på gulvet og stå med fødderne under midten af ​​baren. Squat ned og placere dine hænder på baren. Hop dine fødder tilbage og gøre en enkelt pushup. Derefter hoppe dine fødder i og op til baren. Stå op og træk linjen op på forsiden af ​​din krop - fange det hele foran dine skuldre. Skub barbell op og overhead. Sænk stangen tilbage til dine skuldre og derefter til gulvet og gentag. Denne øvelse er for avancerede udøvere.