| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Er Practice Gør Perfekt i Exercise

  Du har hørt det før, og du vil sandsynligvis høre det igen:? I fitness og i livet, gør praksis perfekt. Ved at praktisere et træk igen og igen - for eksempel en squat i last rum eller et flip i gymnastik - du er i stand til lettere at internalisere rettelser og anvende dem til, hvad du laver. Pilates instruktør Melanie Johnson slutter altid en klasse med "hjemmearbejde", således at hendes elever kan øve uden for studiet. Når du praktiserer noget mange gange, du vil bevæge sig gennem stadier af undervisningen, indtil du når perfektion eller noget tæt på den. Non-Conscious inkompetence
  p Der er fire stadier af læring i motion, siger træner Wes Wilke. At bevæge sig op de faser og endelig perfektionere et træk, er du nødt til at praktisere. Den første kaldes non-bevidste inkompetence. Væsentlige, betyder det, at du ikke kender, kan du ikke gøre noget, fordi du aldrig har prøvet det. Med andre ord, er du ikke klar over, at du ikke kan gøre det.
  Bevidst inkompetence

  anden fase af læring kaldes bevidst inkompetence. Du nå dette stadium, når du har prøvet noget - for eksempel en pullup - og indse, at du ikke kan fysisk eller mentalt gøre det. På dette tidspunkt, forstår du, at du endnu ikke er i stand til at udfylde en pullup. Du er nødt til at øve igen og igen og anvende rettelser til at videregive denne fase. Ifølge en undersøgelse foretaget af Nature Publishing Group, bliver du mere effektive til at rette fejltagelser, som du lærer. Du også blive mere effektive til at vælge nye strategier efter at indse, at hvad du har prøvet ikke fungerer.
  Bevidst Kompetence

  tredje fase af læring er bevidst kompetence. Ifølge Wilke, er dette den sværeste fase at overvinde. Når du har nået bevidst kompetence, har du lært, hvordan man gør noget, men skal gøre en bevidst indsats for at gøre det med succes. For eksempel har du endelig mestrer en pullup, men du kan ikke fuldføre det, medmindre du tænke grundigt igennem hvert trin. At flytte fra bevidst kompetence til næste trin, skal du øve pullup igen og igen, indtil hele bevægelsen føles naturligt, snarere end tvang.
  Ikke-Conscious Competence
  < p> Endelig er den sidste fase af at lære en øvelse kaldes non-bevidste kompetence. Ved dette punkt, har du øvet dine bevægelser så mange gange, at det kommer naturligt til dig. Du behøver ikke engang at tænke over det. En anden måde at beskrive ikke-bevidste kompetence ville være "autopilot". Wilke forklarer, at du er i stand til at nå dette stadium på grund af hvad der er kendt som muskel hukommelse. Når du har gjort noget, mange gange før, din krop sender ubevidste signaler til din hjerne, der tillader dig at fuldføre flytningen uden at tænke.