| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • De fem stadier af CrossFit

  CrossFit er en bevægelse baseret på hele kroppen sundhed og fitness. I CrossFit, kommer kost, styrketræning og cardio sammen for at få du passer til kravene i livet. Alle har at komme i gang et sted i CrossFit, men i modsætning til kampsport, er der ingen bælter. CrossFit trænere har udtænkt et klassifikationssystem for at hjælpe folk til at forstå, hvor de er i inden for CrossFit samfund. Pre-CrossFit

  Ifølge Traver Boehm, ejer af CrossFit Pacific Coast, dem i den Pre-CrossFit fase vil udforske motion, men stadig ikke forlade deres komfort zone. De vil heller ikke blive berørt med ernæring. Boehm råd til folk i denne fase er at begynde at stille kritiske spørgsmål om din kondition, sundhed og træning. Han anbefaler også at tjekke et CrossFit gym.
  Infancy

  vorden fase, du har sluttet en CrossFit gym, men du er stadig bange for at arbejde ud. På dette stadium, og ved hvert efterfølgende stadium er formular måde vigtigere end styrke. At forebygge skader, koncentrere sig om formular først. Dette er også et godt tidspunkt at stifte bekendtskab med den CrossFit nomenklatur, da dette program hovedsagelig har sit eget sprog. Dit hold er alt i CrossFit, kommer til at kende dem, og de vil hjælpe dig igennem den hårdeste træning, på toppen af ​​at motivere dig til at gøre det til gymnastik i første omgang.
  Adolescent vækstspurt

  I denne fase CrossFit begynder at blive meget underholdende. Du får stadig øm fra træning, men meget mindre end når du lige er begyndt. Det er på dette punkt, at du begynder at føle integreret i CrossFit kultur og har svært ved at have en samtale, der ikke kredser omkring fitness og kost. Vægtene, som du bruger til forskellige øvelser vil stige hurtigt i denne fase.
  Adulthood

  På dette tidspunkt, har du forstået workout strategi, og du kender når at skubbe hårdere og når at tage det roligt. På dette stadium, anbefaler Boehm at blive bevidst om dine svage områder og arbejde på at forbedre dem. Det er også på tide at begynde at give tilbage til CrossFit fællesskabet ved at hjælpe dem, der lige er startet ud. Du har udviklet en masse viden og ved, hvad der virker for dig,. Aktie, der med andre
  Mastery

  Mastery er mindre en scene til at opnå, da det er en proces af fortsat læring. Der er altid mere at forbedre, og på dette tidspunkt vil du begynde at genkende de indviklede detaljer i CrossFit. På dette tidspunkt, har du lært de teknikker længe siden, og du er nu at udtrykke dem baseret på din egen kropslighed.