| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man undgår Fundering på pounds efter vægttab Succes

  En af de hårdeste ting at gøre efter at nå dit vægttab mål er at holde vægten off. Mange mennesker kæmper med yo-yo diæter, hvor de hele tiden springer frem og tilbage mellem at være slankekure og få det hele tilbage. Et par tips vil hjælpe dig med at holde pounds off, selv på dage, hvor det ikke er så let. Instruktioner
  1

  Vælg en kost du kan holde med. Hvis du forsøger at miste alle din vægt hurtigt med en kost, der stærkt begrænser den mad, du kan spise, kan du se kosten som en midlertidig fix snarere end en livsstilsændring. Når du har nået dit vægttab mål, vil du ikke behøver at bo på streng diæt længere, men du vil heller ikke have en sundere kost plan til at falde tilbage på. Uden en moderat kost, du ønsker at holde op med, selv efter du har mistet vægt, vil du sandsynligvis gå tilbage til gamle spisevaner.
  2

  lære at undgå følelsesmæssige spiser. Denne ene kan være en stor undergang for folk, der ønsker at holde off vægt, de tabte. Når du føler dig trist eller deprimeret, din krop higer sukker, fedt og kulhydrater til at øge kemikalier i din hjerne, ligesom dopamin, der gør du føler dig gladere. Lær at knytte andre aktiviteter med glade følelser i stedet for at spise, og finde nye ting, du kan henvende sig til. Prøv f.eks motion eller hænge ud med venner i stedet for at spise, når du føler dig nede.
  3

  Gør nye mål for at holde dig i form og aktive. Vægttab er et stort mål, der kan motivere dig til at forblive sunde. Men når du har nået dette mål, du har brug for nye mål for at erstatte det. Målene kan være så simpelt som at øge antallet af crunches du gør hver uge. Hvis du har brug for en mere langsigtet mål, overveje noget lignende uddannelse til en maraton.
  4

  Kig efter venner med lignende mål for hjælp. Sommetider folk holder ansvarlighed partnere mens slankekure, men giv det op efter at de har nået deres vægttab. Find venner, der vil være motion partnere, og vil motivere dig til at holde sig i form. Kig efter folk, der også ønsker at spise sundere, så du ikke bliver fristet til at bestille en højt kalorieindhold måltid, bare fordi du kan overbevise dig selv at du har fortjent det.