| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kan du gøre kropsvægt øvelser dagen efter Løfte?

  Kropsvægt øvelser er styrke-træning øvelser, der bruger din egen kropsvægt som modstand. For eksempel er pushups, pullups og crunches legemsvægt øvelser. Løfte, ved hjælp af frie vægte eller maskine vægte til at løfte modstanden vægt med dine muskler til at styrke dem. Fordi musklerne har brug for tid til at komme sig som en del af styrken-building proces, bør du kun gøre legemsvægt øvelser dagen efter vægtløftning, hvis du ikke arbejder de samme muskler, som du gjorde dagen før, eller hvis du kun har arbejdet dem ved en meget lysintensitet. Fordele

  Holde varians i din styrke-træning regime ved at gøre både legemsvægt øvelser og vægtløftning øvelser hjælper muskler vokser mere masse hurtigere. Det er primært fordi at gøre de samme øvelser i alle styrke-træning træning understreger kun de samme særlige muskelfibre på samme måde. Gør en række øvelser for at arbejde det samme muskel vil bruge alle dine muskelfibre for hele længden af ​​din muskel, at sikre optimale gevinster i styrke og masse.
  Hvorfor Timing Matters

  Timingen af ​​din styrke-træning sag, fordi styrketræning tårer dine muskelfibre, så de genopbygge stærkere. Ombygningen del, kendt som genrejsning gør hele forskellen i muskel gevinst. Du er nødt til at give tilstrækkelig tid mellem muskel-kurser for dine muskler til at genopbygge, ellers vil du ikke se nogen fremskridt, og kan blive skadet.
  Workout Intensitet Påvirker Recovery Time

  Hvis du planlægger at arbejde samme muskler i din kropsvægt træning, som du gjorde dagen før, da du var løft, bør du give for 48 timer for genfinding, hvis du ophævet på et moderat intensitetsniveau. Du kan arbejde de samme muskler den næste dag, hvis du kun løftes med en lysintensitet. Bare sørg for træning er mindst 24 timers mellemrum. Men hvis din løft workout var intens i anstrengelse eller længde, tillade en 72-timers opsving vindue, før arbejdet de samme muskler i krop-vægt øvelser.
  Fuel for Recovery
  < p> Den tid dine muskler har brug for at komme ud af en træning afhænger også af hvor hurtigt du forny dine kulhydrater bagefter. Ved slutningen af ​​en træning, er din krop typisk udtømt for let anvendelige kulhydrater glykogen og glukose. Indtil du spiser simple kulhydrater, vil dine muskler ikke være i stand til at starte gendannelsesprocessen. Hvis du ikke har kulhydrater hurtigt efter din træning, din krop begynder udskiller stresshormonet cortisol. Cortisol spiser på muskelvæv, konvertere protein til glukose, og kan forårsage muskel tab. Blander en shake ved hjælp af is, mælk, frugt og protein pulver kan give dig de carbs, du har brug for at begynde at inddrive hurtigere, samt protein dine muskler bliver nødt til at genopbygge.
  Andre faktorer, der påvirker Recovery Time

  Hormoner udskilles under søvn er vigtige for muskel nyttiggørelse, så det er også nødvendigt at få tilstrækkelig søvn til at hjælpe med muskel genopbygningen proces. "Mænds Fitness" magasin antyder sigter efter otte timers søvn hver nat, hvis du gør en masse træning i ugen. Indtagelse af alkohol forringer kvaliteten af ​​din søvn og påvirker også muskel nyttiggørelse ved at reducere blodcirkulationen til dine muskler, bremse deres restitutionstid. Undgå at gøre legemsvægt øvelser med de samme muskler, du løftes med den foregående dag, hvis du drak den aften efter din træning, eller hvis du ikke fik megen søvn.