| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Søvnighed Efter træning

  Du ville forvente øvelse at forlade dig følelsen af ​​energi og klar til at tage på dagen, men nogle gange er det gør det modsatte og bare efterlader du ønsker en dejlig lur. Hvis du føler på denne måde hele tiden, skal du kontakte din læge, som kan hjælpe dig med at opdage årsagerne hertil. Chancerne er der er et par enkle ændringer, du kan gøre for at få den energi boost. Cytokiner
  p Hvis du er i nogen form for udholdenhed træning, er du mere tilbøjelige til at føle sig træt og søvnig efter en udmattende træning. Det er ikke ualmindeligt for marathon løbere og olympiske medaljevindere til at sove 10 timer om dagen eller mere. Når du arbejder ud, dine muskler frigiver interleukin 6 og tumor nekrose faktor alfa, som er to typer af cytokiner. Din krop frigiver også disse cytokiner, når det er sygt, hvilket fik dig til at sove mere. Den ekstra frigivelse af cytokiner fra ekstrem motion kan spille en rolle i din følelse mere træt i løbet af dagen.
  Dehydrering

  Et af symptomerne på dehydrering er træthed, sammen med hovedpine og kvalme. Hvis du ikke drikker nok under og efter din træning, kan du blive søvnig, fordi din krop er dehydreret. Når du træner og træne, bør du forsøge at få mindst 16 ounces vand i timen, fortrinsvis 20 til 24 ounce, foreslår Kelli Jennings, en registreret diætist og sport ernæring ekspert. Og ikke stoppe med at drikke, når du har arbejdet ud. Hold genopbygges dine væske i løbet af dagen.
  Kropstemperatur

  Din kropstemperatur kan spille en rolle i post-øvelse træthed. Din krop temperaturen går op, mens du arbejder ud, hvilket kan gøre dig mere vågen, og når din kropstemperatur køler, det er et signal om, at det er tid for dig at gå til at sove. Det kan tage op til seks timer for din kropstemperatur til at falde, så hvis du opdager dig selv at blive søvnig et par timer eller mere efter at arbejde ud, kan dette være grunden. Desuden kan den type øvelse du laver gøre en forskel. Hvis du svømme i en pool med koldt vand, kan din kropstemperatur falde, selvom du træner hårdt. Dette kan gøre dig søvnig, når du er færdig.
  Kost

  ikke spiser nok mad kan også lade dig søvnig hele dagen efter at have arbejdet ud, fordi din krop gør ikke 't har nok energi til at holde sig selv i gang. Dette er især en mulighed, hvis du arbejder ud om morgenen, før du har haft en chance for at spise og ikke tager sig tid til at tanke op bagefter. Kulhydrater giver dig energi, så kan spise en lille carb snack, ligesom frugt, lige før du arbejder ud bekæmpe træthed. Også spise en snack af kulhydrater og protein inden for 30 minutter at arbejde ud for at hjælpe din krop reparation muskler.