| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan til at udøve med ring Resistance Bands

  Alsidig, let, bærbar og let på tegnebogen, modstand bands giver dig til at styrke hver muskel gruppe i kroppen. Ringen sort kommer allerede dannet i en cirkel, så du kan udføre øvelser, der kræver en løkke, såsom ben rejser. Ring bands kommer i en række af resistens styrker, som giver dig mulighed for at øge udfordringen i din træning som du bliver stærkere. Øve rette form, når du bruger modstand bands er afgørende for at maksimere fordelene og hjælpe med at undgå skader. Ting du skal
  træningsmåtte
  Chair
  Vis Flere Instruktioner
  1

  varme op med fem til 10 minutter af lys kardiovaskulære eller kropsvægt øvelser. Cardio kan omfatte walking, jogging, cykling eller arbejder ud på elliptiske træneren. Cycle gennem bevægelser af øvelser, som du vil udføre med ringen bands uden at bruge nogen form for modstand. For eksempel, hvis side ben rejser er en del af din træning udføre et sæt af otte til 10 gentagelser uden at bruge modstand band
  2

  Vælg den rigtige modstand niveau til din kondition evne,. Lysere farver tilkendegiver en større grad af fleksibilitet og give båndene, mens de mørkere farver giver mere modstand. Start med lysere farver, hvis du er ny til styrketræning og øge modstanden niveau efterhånden som du bliver stærkere. Planlæg to til tre sessioner af styrketræning om ugen, herunder ring band arbejde. Prøv at gå et niveau op af resistens cirka hver anden uge, eller når din målrettede niveau af gentagelser er ikke længere en udfordring.
  3

  Styrk dine glutes, hofter og ydre lår med ben bortførelser. Trin begge fødder inde i ringen modstand band og placer det lige over dine ankler. Bøj knæene. Placer din hånd på ryggen af ​​en stol til støtte, hvis det er nødvendigt. Træk dine mavemuskler ind mod rygsøjlen, løft dit bryst og skubber skulderbladene ned ad ryggen. Løft venstre fod ud af gulvet, bøjet, og løft benet lige ud til venstre side så langt som det vil gå med ringen bandet på plads. Hold venstre hofte på plads, skal du holde elevatoren for en optælling og returnere foden til udgangsposition. Komplet 10 gentagelser og gentag med højre ben.
  4

  Forbedre din core stabilitet med cirkel crunches. Sid på en træningsmåtte med benene udvidet foran dig. Anbring ringen modstand band omkring dine lår, lige over knæene, og tryk lårene udad for at holde modstanden ringen på plads. Læn dig tilbage på måtten med benene løftet og bøjet til 90 grader. Placer hænderne bag hovedet med albuerne forlænget ud til siderne. Træk dine mavemuskler ind mod lænden og løft dit hoved og skuldre mod loftet. Circle din torso mod uret 10 gange, og holder din torso i luften for alle 10 kredse. Skift retninger efter de første 10 kredse og udfylde 10 mere, som går med uret.
  5.

  Tone dine arme ved at udføre bicep krøller. Stå med fødderne skulder bredde fra hinanden, engageret mavemusklerne og knæ let bøjet. Tag fat i en af ​​ringen bandet håndtag med venstre hånd, håndfladen nedad, placeret foran din krop og i hip-højde. Tag fat i modsatte håndtag med højre hånd, ved hjælp af en lumsk greb, ca hoftehøjde. Tuck højre albue tæt til højre side af din torso og krølle din højre hånd op til din højre skulder. Hold sammentrækning for en tæller, og sænk højre hånd til udgangsposition. Komplet otte til 10 gentagelser og gentag på den anden side.