| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Bliver modificeret push-ups God til velformede Arms?

  Folk er interesserede i toning op deres arme ville drage fordel af at indarbejde modificerede pushups i deres rutiner. Øvelsen effektivt rettet mod et par af musklerne i arme, og hvis du udfører det ved en passende frekvens og volumen, vil du snart se mærkbare ændringer. Men mere omfattende bygge velskabt våben, kan du også optage en anden øvelse, så du målrette alle de store øverste lemmer muskler. Modified Pushups

  Modified pushups er lige som traditionelle pushups, medmindre de er udført med knæene på gulvet i stedet for fødder. Pushups er en kropsvægt øvelse, så hvor svært de er til dels afhænger af, hvor meget du vejer. Ved at sætte dine knæ på gulvet, falde dig den procentdel af kropsvægten, du nødt til at løfte. Modificeret pushups give dem, der endnu ikke har styrken nødvendige for at udføre de traditionelle pushups stadig høste fordelene ved øvelsen.
  Muskler

  For at udvikle velskabt våben, du ønsker at tone op alle de store muskler i dine arme, som omfatter dine skuldre, biceps på forsiden af ​​overarmene, og triceps på bagsiden af ​​overarmen. Modificeret Pushups primært udvikle dit bryst, men også kræve betydelige bidrag fra dine skuldre og triceps. Øvelsen er mest almindeligt udførte med hænderne fastsat lidt bredere end dine skuldre, men hvis du flytter dem til et smallere position, så dine hænder er under dine skuldre, du øge arbejdsbyrden på begge dine skuldre og triceps.


  Biceps

  Modified pushups vil effektivt tone dine skuldre og triceps, men til mere effektivt at udvikle velskabt våben, vil du ønsker at også indarbejde en øvelse, der er målrettet biceps. Biceps krøller, som du kan gøre med et par håndvægte eller en enkelt vægtet vægtstang, isolerer biceps at opbygge tone. Hold dine arme ned din sider med håndfladerne vender fremad. Hold albuerne ind i din torso, som du bøje dem, bringer vægtene op mod dine skuldre. Langsomt returnere dine våben til udgangspositionen.
  Træning for velformede Arms

  Maksimere din overarm træning til at opbygge tone ved at gøre dem mindst to gange om ugen. Komplet tre sæt modificerede pushups, med hvert sæt bestående af så mange gentagelser som du kan pumpe ud. Fordi mængden af ​​resistens, som din egen kropsvægt er statisk og kan ikke ændres, er det umuligt at foreslå gentagelser. Du ønsker dine arme til at blive trætte i slutningen af ​​hvert sæt. Hvil blot 30 til 90 sekunder mellem dine sæt. Hvis du indarbejde Bicepscurls i træning, enten gøre dem efter du er færdig med modificerede pushups eller supersæt dem i sæt af pushups. Supersetting opfordrer til at hoppe frem og tilbage mellem de to øvelser, indtil alle sæt er afsluttet. For Bicepscurls, komplet tre sæt af 12 til 15 gentagelser med en vægt, der får dig til at blive trætte i slutningen af ​​hvert sæt.