| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Den rette form for Bent-Over Lateral Raise

  Den foroverbøjet lateral raise målrettet et område af din ryg, som mange andre populære rygøvelser, såsom pullups og rækker, undlader at grundigt arbejde. Målretning de bageste delts, fælder og rombeformede muskler i øvre ryg, bøjet-over lateral raise er en effektiv styrke-building øvelse, men det kommer med nogle iboende risici på grund af din kropsstilling under træningen, så det skal gøres med god teknik. Start Position

  Stå med fødderne omkring hip-bredde fra hinanden og lidt bøje knæene. Læne sig frem ved hofterne, skubbe din bagdel tilbage, så din vægt er i dine hæle. Hold ryggen fladt, hvis din ryg begynder at runde, så prøv at bøje knæene mere. Læne sig frem, indtil din torso er vandret på gulvet, eller så tæt på vandret til gulvet, som du nemt kan være. Se lige frem og hænge dine arme ned mod gulvet med håndfladerne mod hinanden, holder en håndvægt i hver hånd.
  Execution

  Opretholde en svag bøjning i din albuer hele bevægelsen. Løft dine arme op og ud til siden, indtil dine albuer er på skulder-niveau. Som du hæve armene, fører med albuerne, så dine arme til naturligt rotere så pinky side af din næve vender op i toppen af ​​bevægelsen. Hold din torso stationære, ikke hæve din torso som du løfter vægte. Pause for en optælling før langsomt sænke håndvægte tilbage til udgangspositionen.
  Forholdsregler

  Lad ikke din kropsvægt til at flytte fremad under den bøjede- løbet lateral raise,. da dette steder mere spænding på din nederste del af ryggen Hvis du kæmper for at opretholde en flad ryg, så prøv en siddende version af øvelsen. Brug ikke tunge vægte, bøjet-over lateral raise mål relativt små øvre rygmuskler. Vælg vægte der tillader dig at fuldføre otte til 12 gentagelser, der udfører hver gentagelse langsomt og med kontrol, så du ikke behøver at svinge eller ryk vægten op.
  Variations
  < p> Den siddende bag lateral raise reducerer risikoen for nederste del af ryggen, da din torso understøttes af dine lår. Sid på kanten af ​​en vægt bænk med fødderne fladt på gulvet. Læn overkroppen fremad, og holder din ryg lige. Udfør den laterale raise på samme måde som den stående version holder din torso stille.