| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvilke øvelser kan en overvægtig kvinde gøre i hendes slutningen af ​​20'erne?

  En alarmerende 64 procent af kvinderne i USA var overvægtige eller fede i 2010, rapporterer vægtkontrol Information Network. En overvægtig kvinde i slutningen af ​​20'erne vil reducere hendes risiko for kroniske sygdomme ved at udøve og tabe sig. Vælg den rigtige kombination af øvelser, du kan holde med langsigtet at hjælpe med at nå dine vægtkontrol mål. Hjerte-kar-øvelser

  fleste overvægtige kvinder i slutningen af ​​20'erne kan trygt deltage i lav til moderat intensitet kardiovaskulære øvelser. Disse omfatter svømning omgange, vandaerobic, cykling, gåture, roning og ved hjælp af en elliptisk maskine. Da alle disse øvelser er skånsomme, at de er egnede for nybegyndere motionister. Men altid tjekke med din læge, før du begynder en øvelse program. Ekstremt overvægtige kvinder kan have brug for at begynde at udøve på et mere grundlæggende niveau.
  Varighed

  hyppighed og varighed af dit hjerte-kar motion er nøglen til at nå frem til en sund kropsvægt . En gennemgang offentliggjort i en 2009 udgave af "Ochsner Journal" anbefaler overvægtige kvinder opnår 250-300 minutters fysisk aktivitet hver uge for maksimale vægttab resultater og forebyggelse af vægtforøgelse. Baseret på disse retningslinjer til formål at fuldføre 45 til 60 minutter af hjerte-kar-øvelse de fleste af ugens dage.
  Modstand øvelser

  Selvom styrketræning, såsom vægtløftning, ikke direkte styrke vægttab, det reducerer sygdomsrisici og kropsfedt i overvægtige befolkning, ifølge en gennemgang offentliggjort i en 2009 udgave af "medicin og videnskab i sport og motion." 2008 retningslinjer for fysisk aktivitet for amerikanerne anbefaler voksne deltager i styrke-øvelser mindst to gange ugentligt. Brug lyse håndvægt vægte til at fuldføre 8 til 20 gentagelser af øvelser, der arbejder din store muskelgrupper. Disse omfatter dine ben, hofter, mave, bryst, ryg, skuldre og arme.
  Vigtigheden af ​​Kost

  Selvom overvægtige kvinder i deres sene 20'erne vil brænde et betydeligt antal af kalorier træner regelmæssigt, er en sund kost afgørende for langsigtet vægttab succes. Opret en kalorie underskud på 500 til 1.000 kalorier dagligt for at tabe 1 til 2 pounds per uge. The National Heart, Lung og Blood Institute rapporterer overvægtige kvinder, der motionerer regelmæssigt kræver generelt 1.200 til 1.600 kalorier dagligt for sikker og effektiv vægttab.