| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad Er Wide Grip Bench Press arbejde?

  Bænkpres er en klassisk sammensat øvelse, der er ofte brugt som benchmark for øverste organ styrke. Fodbold trænere og spejdere, for eksempel overveje ofte en spillers bænkpres ydeevne, når de er evaluering talent. Hvis du er en konkurrencedygtig bodybuilder, eller du ønsker ensartet styrke på tværs af din overkrop, kan du udføre bænkpres variationer - herunder brede-grip bænkpres - for at målrette forskellige muskler. Muskler Arbejdede

  Standard bænkpres - med hænderne spredt skulderbredde eller lidt bredere på barbell - målrette dit bryst og triceps og også arbejde dine skuldre. Ved at udvide dit greb, skift dig øvelsen fokus til de ydre brystmuskler og også tvinge dine skuldre til at arbejde hårdere, og samtidig fjerne nogle vægt fra dine triceps. Udfør close-grip bænkpres at flytte fokus i den modsatte retning, væk fra dine skuldre og mod dine triceps.
  Form

  For at udføre den brede-grip bænk Tryk, ligger med forsiden opad på en bænk med fødderne fladt på gulvet og tag barbell fra rack eller har en spotter hjælpe dig med at løfte baren. Brug en overhånd greb med håndfladerne vender fremad, dine hænder spredes mindst et par inches bredere end skulder-bredde fra hinanden og albuerne peger på gulvet. Start med armene forlænget og barbell placeret over din øvre bryst. Inhale som du sænke stangen langsomt mod brystet. Stop din afstamning 2 til 4 inches over brystet, pause i omkring et sekund, så udånder som du løfter stangen tilbage til udgangspositionen. Kontrakt din brystmuskler i toppen af ​​din lift.
  Styrkeløft

  barbell bænkpres er en af ​​tre elevatorer i et konkurrencepræget vægtløftere konkurrence. Styrkeløft regler i USA kræver løfterens pegefinger til ikke være mere end 81 centimeter - lige under 32 inches - hinanden. Afhængig af din størrelse, et 32-tommers greb typisk betragtes som et bredt greb for bænkpres.
  Overvejelser

  Kontakt din læge, før du starter en ny øvelse rutine. Brug en spotter, når du holder en vægt over din krop, som du gør i den brede-grip bænkpres. Stop udfører øvelsen, hvis du føler nogen smerte. Hvis du er vant til at udføre standard-grip bænkpres, bruge mindre vægt, når udvide dit greb, indtil du bestemme, hvor meget af en belastning dine skuldre kan håndtere. Du kan også eksperimentere med bredden af ​​dit greb for at bestemme afstanden, der fungerer bedst for dig.