| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Forstærkning til initiering motionsvaner

  The Surgeon General anbefaler, at alle voksne bør engagere sig i moderat fysisk aktivitet i mindst 150 minutter hver uge. Men de fleste af os sidder ned til morgenmad, sidde i vores biler til at pendle, sidde ved vores skriveborde hele dagen, læne sig tilbage i vores biler til drevet hjem og derefter sidde foran computeren eller tv'et, før du tænder i. Så hvor skal vi begynder at komme i gang og holde flytte? Psykologer har kendt i årtier, at belønne adfærd opstiller en positiv cyklus af fortsat engagement i denne adfærd. Hvor står du (eller Sit)?
  Charting et kursus ved at spore din aktivitet giver dig mulighed for at nå din kondition destination.

  Nogensinde prøvet at få et sted, når du var helt tabt? Dit første skridt var at finde ud af, hvor præcis du var så du kan vælge den rigtige retning for at få, hvor du skal gå. For at finde din fysiske aktivitet baseline, tilbringer mindst to hverdage og en weekend dag sporing af dine minutters fysisk aktivitet. Alternativt kan du bruge en skridttæller til at spore de trin, du går dagligt. Vælg et tidsskrift eller en af ​​mange tilgængelige smart telefon applikationer til at holde dig ærlig. For eksempel, uden journalføring kan du glemme den tid, du har brugt limet til dit skrivebord arbejder snarere end walking i løbet af din frokostpause. Ved at etablere en baseline sædvanlige adfærd, er du bedre i stand til at udforme en forstærkning tidsplan eller belønninger plan, der virker for dig.
  Kend dig selv
  Du er nødt til at køre en halv -marathon at forbrænde kalorier fra denne typiske "belønning" måltid tænke to gange.

  Når folk bliver fysisk aktive, undertiden de bevidst eller ubevidst øge antallet af kalorier, de spiser som en belønning. Kvæle dette i opløbet: Vow at belønne stikning til dine planer med nonfood varer. Dette kan være noget, du værdi fra en gåtur med en ven til en mani-pedi.
  Plan for på kort sigt at erobre Long Haul
  Forkæl din daglige aktivitet som en skemalagt, professionel udnævnelse og stick til dine planer.

  Rejsen på 1.000 miles begynder med et enkelt skridt, og det er dobbelt sandt for fysisk aktivitet. Tag dig tid til at planlægge din fysiske aktivitet for de næste 10 uger en videnskabeligt forsket gennemsnitlige tid til at skabe en vane. Brug en kalender og gøre datoer med dig selv til at bygge både daglige aktivitet og belønninger forbundet med denne aktivitet ind i din tidsplan.
  Forstærkning Tidsplaner
  Fejr dine sejre hver gang du holder dit engagement at udøve og nyde fordelene ved at opretholde en sund krop for livet.

  Erfaringen viser, at de mest effektive forstærkning skemaer eller belønning for adfærd i et laboratorium indstilling er tilfældige, men det virker ikke altid i den virkelige ord. Du vil være bedre stillet ved at planlægge på små, daglige belønninger for motion, såsom at hente en ny sang til din MP3-afspiller og større ugentlige belønninger såsom massage, når du nå dine mål for denne uge. Nogle folk finder, at sætte en dollar i en "fitness" bank hver dag, at de er aktive, så at penge ophobes, og derefter give sig selv tilladelse til at bruge disse penge, når de når til slutningen af ​​måneden for at være yderst effektiv. Uanset hvad du vælger, være konsekvente og vedholdende for at få de bedste resultater.