| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Begynder Circuit Training Rutiner til Burn Fat

  Circuit træning tilbyder en måde at krydre en kedelig træning rutine ved at designe en tempofyldt full-body træning, der hjælper dig med at opbygge udholdenhed og styrke. Circuit træning hjælper med at forbrænde fedt på to måder: aerob effekt og gennem opbygge muskler. I modsætning til traditionelle modstand uddannelse, forbliver dit hjerte forhøjet hele kredsløb-træning træning for en gavnlig aerob effekt. Denne træning hjælper også øge din muskelmasse, hvilket igen hjælper din krop forbrænder kalorier mere effektivt. Circuit Training Kast et blik

  Et kredsløb-træning træning indeholder typisk otte til 10 motion stationer, som kan være alt modstand uddannelse eller en kombination af modstand og aerobe øvelser. Ideen er at bruge cirka 30 sekunder ved hver styrketræning station eller op til tre minutter ved en aerob station. Det er efterfulgt af ca 30 til 60 sekunder af hvile, før du begynder den næste station. Det centrale er at minimere hvileperiode så meget som muligt, hvilket vil hjælpe med at maksimere antallet af kalorier du forbrænder. Som nybegynder, skal du vælge øvelser, der arbejder alle dine store muskelgrupper:. Ben, hofter, ryg, skuldre, bryst, arme og mavemuskler
  forbrænde kalorier, opbygge muskler
  < p> En times nybegynder kredsløbs-træning træning vil brænde mellem 308 og 573 kalorier for en 150-pund person. Traditionel vægttræning brænder langt færre kalorier, så meget som halvdelen af ​​dette beløb. Musklen du bygge fra kredsløb uddannelse er særlig fordelagtig, når det kommer til vægttab. Som din lean muskelmasse begynder at stige over en periode på omkring fire til seks uger, din krop bliver stadigt bedre til at brænde kalorier naturligt, selv mens resten. En mere muskuløs krop forbrænder flere kalorier i forhold til en med en høj fedtprocent.
  Sample Rutinemæssig

  En effektiv nybegynder kredsløb træning træning indeholder en blanding af legemsvægt bevægelser og aerobe motion. Alt du behøver er en træningsbold og et par fyldte gallon kander, eller håndvægte, hvis du har dem. Brug følgende workout-stationer for denne træning, i denne rækkefølge: jogging på plads, pushups, væg squats med en træningsbold, sprællemænd, triceps dips, crunches, jogging på plads, skulder presser, biceps krøller og Bent-over reverse flyes. Hver modstand øvelse skal vare 30 sekunder eller indtil svigt, og hver af de tre aerobe stationer skal vare mellem et og tre minutter. Hvile i 30 til 60 sekunder mellem stationer. Et kredsløb bør tage mindst 11 minutter. Sigt efter en 30-minutters total workout. Du kan have at gøre to kredsløb for at fuldføre rutinen.
  Overvejelser

  som du bliver mere fortrolig med nybegynder kredsløb-træning træning, så prøv nogle variation i at designe dit egen tilpassede rutine. Sørg for at blande to eller tre aerobe motion stationer til at øge antallet af kalorier du forbrænder, og det vil hjælpe dig med at forbrænde mere fedt generelt. Sørg altid for at træne i dit eget tempo og fitness-niveau. Hvis du føler en bestemt øvelse er for svært eller varigheden af ​​en station er for lang, ændre træning for at imødekomme dine behov.