| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sjov Begyndelsen Voksen Ballet Øvelser

  Ballet kan synes alt for alvorligt, hvad med de stramme boller og skarpe sving, men du kan blive overrasket over, hvor sjovt det kan være. Ballet har både hurtige bevægelser, ligesom sving og hop, samt yndefulde dem, ligesom smukke arm extensions. Denne integrerede balance af stilarter kan hjælpe dig til at føle beføjet yndefuld og endda legende, fordi der er noget for alle i ballet. Prøv et par af disse trin for at dyppe tæerne i så hovedet til barre på klassen for en øvelse oplevelse, der vil efterlade dig tonet og tunet ind på sjov. Barre Work

  Alle ballet klasser, du begynder normalt med langsomme øvelser på barre at varme op de store muskelgrupper. Mens vigtige, disse øvelser - ligesom Plies, hvor man bøjer og rette dine ben igen og igen - ikke altid er de sjoveste. For en barre øvelse, der vil efterlade dig smile, så prøv en pique. Til pique betyder som 'at punktere' glatte ene ben, løft det fra gulvet et par inches og hurtigt tryk på din spidse snuder på gulvet. Forestil jorden er en tæt-strakt trampolin, der kaster dine ben tilbage på dig. Piques kræver, at du balancere på ét ben, da det andet ben fungerer, så sørg for at gøre dem holde på en stol eller på et barre så du ikke vælter. Piques kan gøres til fronten, siden eller tilbage, med flere i træk.
  Port de Bras

  del af skønheden i ballet ligger i den smukke arm bevægelser, der ser let, men tager praksis. Port de Bras, betydningen transport af våben, giver dig arm styrke gennem nåde. Mens der er forskellige typer af Port de Bras afhængigt af, hvilken skole ballet du abonnerer på en enkel måde at starte er at holde armene i en lav oval som du holder en baby, men ned af lårene. Derefter flytte dine arme op, så de er i en oval over dit hoved. Dernæst åbner dem ud til siderne og derefter tilbage til den lave ovale. Hver gang du flytter dine arme, tilføre bevægelse med energi i stedet for at lade dine arme synke. Tænk på dine arme som pensler og Port de Bras øvelser er din kunst lektioner - bare have det sjovt med at bevæge armene yndefuldt rundt og se, hvad der sker
  Slår

  Twirling og dreje er kvintessensen dansetrin som dansere i alle aldre synes at elske. Mens det var nok bare slynge armene ud og spinde som barn, voksne, selv begyndere kan håndtere mere teknik. Chaîne vendingerne er et godt sted at starte, da de kan gøres på boldene i fødderne eller platfodet hvis balance er et problem. Deraf navnet, som bogstaveligt betyder 'kæden' på fransk - Til Chaîne, af en kæde af halve drejninger tror. Face spejlet med dine ben hofter-bredde fra hinanden, tæer slået og arme åbne for sider som du er klar til at give nogen et kram. Saml den ene fod og pisk rundt til ansigt ryggen. Luk dine hænder sammen, hvilket gør dine arme en cirkel foran din torso og sætte dine fødder sammen. Herfra, afhente den anden fod og drej tilbage til fronten for at finde din start position igen. Fortsæt med at dreje, når du opretter din smukke kæde.
  Jumps
  p Hvis et show af magt er mere din idé om sjov end kredser omkring dig selv, ballet byder på mange hopper for begyndere . Nogle hopper rejser vandret, mens andre forblive på plads, men fokus er normalt på at få så meget luft tid som du kan. Start med den simpleste spring - en sauté. Begynd med hælene sammen, tæer hinanden - dine fødder skal ligne bogstavet V - og bøj knæene over dine tæer i et plié. Den plié, som du ved, du gør rigtigt, når rummet mellem dine ben ligner en diamant, forvandler dine ben ind i en spiralfjeder. Rul foråret ved at skubbe dig ud på gulvet, benene lige og tæer pegende nedad. Når du har fået mindst to inches fra gulvet, jord i en plié at beskytte dine knæ.