| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Lateral Trinbræt Øvelser

  Hvis din hofte bortføreren og bagdelen muskler er svage, behøver du ikke have så meget kontrol over bevægelsen af ​​dine hofter, når du kører eller udføre andre handlinger. Beliggende langs ydersiden af ​​dit lår, kan iliotibial band overstrække og bliver irriteret. Lateral trin øvelser kan øge styrke og udholdenhed af din hofte bortførere og hjælpe med at stabilisere dit bækken. Balance Uddannelse

  sidestepping forvandler gå ind i en balance og smidighed motion. For ældre mennesker, kan en side-trins øvelse opbygge lateral stabilitet og mindske risikoen for at falde. Stå oprejst før en form for balance støtte, såsom en tæller, et gelænder eller endda en række stolerygge. Tage seks til otte trin til din højre side, ændre retning og gentag øvelsen til din venstre side. Udfør en eller to gange mere, hvile mellem intervaller. Du kan også ansætte en partner til at gøre øvelsen. Har din partner står du og holder hænder, mens du side skridt. At gøre det sværere, forlænge afstanden af ​​hvert trin eller tilføje et knæ bøje til hvert trin. For at teste din balance, udføre øvelsen med dine hænder på dine hofter.
  Tilføjelse Resistance

  Ved at tilføje en modstand band, du øge belastningen på en lateral skridt øvelse . Selv de mest fit atleter finde trinbrædder med et band til at være udfordrende. Du kan vælge den relevante stivhed og tykkelse af bandet. Stå med fødderne skulder bredde fra hinanden og loop enderne af båndet omkring hver ankel. Rotere dine hofter indad, så du kan undgå at bruge din hofte flexors. Læg dine hænder på dine hofter, overvågning din underkrop for hoppende og hip vandreture under træningen. Med din højre fod, gå til højre i en afstand lidt bredere end skulderbredde. Langsomt følger med din venstre fod. Fortsæt dette mønster at træde indtil du når til slutningen af ​​rummet. Vende din retning, vender tilbage til udgangspositionen med din venstre fod som den ledende.
  Lateral Step-Ups

  Lateral step-ups bruge side-stepping bevægelse til at opbygge din hofte bortførere og adduktorer, lår og glutes. I denne øvelse, skal du placere en 6-tommer-høj kasse på et skridsikkert gulv. Stå ved siden af ​​kassen. Brug benet nærmest kassen til at træde på til kassen, løfte din krop op. Tegn din anden fod på til kassen. Træd ned på den anden side af kassen, ved hjælp af samme bly foden. Følg med din anden fod i en up-op-ned-down kadence. Udfør 10 reps. At gøre det sværere, øget enten tempoet i motion eller højden af ​​kassen.
  Sidestepping på et løbebånd

  stedet for at gå frem på et løbebånd, du kan træde sidelæns for at arbejde på din hofte bortførere, ydre lår, mavemuskler og kalve. Placer din højre hånd på skinnen foran dig. Sæt din venstre hånd på skinnen og drej din krop til venstre, så du nu står i venstre skinne. Trin sideværts med din højre fod. Du kan øge tempoet i øvelsen ved at accelerere fra en side skridt til en shuffle, hvor du klikker fra fod til fod. Ifølge Alexandra Alfred, et medlem af den amerikanske kvinders bobslæde team, vil en sidelæns shuffle på et løbebånd teste din styrke og balance. Begynd i et langsomt tempo, gradvist at øge hastigheden og modstanden som du vokser stærkere.