| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Wobble Board Fordele

  Wobble bestyrelser, også kendt som balance boards, ligne et stykke legetøj, men de er faktisk meget gavnligt for både krop og sind brugeren. De bruges af fagfolk fra fysioterapeuter til små skolebørn til sport undervisere for professionelle sportsfolk. Skatere og surfere har brugt balance boards i årevis for off-season træning og de er stigende popularitet i mere mainstream træning. Dybest set, en wobble bord er en flad bestyrelse balancerer på toppen af ​​en cylinder eller kugle, der tvinger dig til at bruge muskler og styrke til at opretholde balancen på brættet. Boards fås i forskellige størrelser, former og evne niveauer. Fysiske fordele

  Fysiske fordele af balance board uddannelse omfatte flere områder. Det er fantastisk til at styrke ankler og knæ. Det øger balance og core styrke stabilitet, som kan hjælpe med at forhindre sports-relaterede skader. Fordi tiden på tavlen kan virke mere som leg end motion, kan det øge udholdenhed. Det øger også proprioceptive system, som er kroppens evne til at være opmærksom på sig selv og sin plads i rumlige relationer.
  Mental Fordele

  Fysioterapeuter har brugt wobble boards for år i terapi sessioner med udviklingshæmmede forsinket børn. Ved hjælp af en bord tvinger den venstre og højre halvdele af hjernen at kommunikere og arbejde sammen for at bevare balancen. Det hjælper til at øge sanseintegration færdigheder samt håndskrift og læsefærdigheder. Det er specielt anbefalet til børn med Attention Deficit med eller uden hyperaktivitet uorden og Central Processing Disorder. For nogle kan en balance board bruges som en form for yoga, øget selvbevidsthed og ro. Det er endda blevet sagt at hjælpe forfattere og andre kreative personligheder med lejlighedsvise mental blokering.

  Rehabilitering

  Mange skader opstår i knæ og ankler. Balance træning kan styrke og forebygge skader, især i sportsgrene, der er afhængige af disse samlinger for stabilitet. Under fysioterapi eller genoptræning efter skader eller operation, er de samme virkninger set at styrke de sårede områder.
  Recreation

  Wii video game system af Nintendo skabte en elektronisk wobble bord men det fungerer ikke på samme måde som en ikke-elektronisk bord. I stedet kan du rokke frem og tilbage på den flade overflade at simulere balancering virkninger som skærmen skifter passer til dine bevægelser. En ikke-elektroniske balance board kan kobles til Wii-systemet ved at fastgøre fjernbetjeningen til bestyrelsen. Dette giver dig maksimal fysiske fordele samt spil.
  Forebygge skader

  Tillad altid en spotter til at hjælpe dig til din første gang på tavlen, uanset hvad din kondition eller alder. Aldrig komme på brættet, når du er svimmel, meget træt eller beruset, da disse betingelser vil påvirke din evne til at have ordentlige reflekser. Det er meget nemt at vride en fælles, så passe på og læse producentens retningslinjer for bord, du har købt. Hjelme, armbåndsure vagter, knæ og albue puder er også anbefales.