| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Durafoam Mat Øvelser

  Den Durafoam mat er en tyk, bærbar mat ofte bruges i pilates eller til at strække sig og core arbejde. Du kan sætte det på toppen af ​​en stretching måtten på gym, hvis du ikke ønsker at bruge den samme måtten en fremmed var bare sveden videre. Du kan også bruge den derhjemme til at træne på, da trægulve er ikke så blød og tæpper kan være rå. Måtten er billig og har mange anvendelsesmuligheder. Strækker

  Durafoam måtten er ganske nyttigt, når stretching. Lig på ryggen og bringe dine knæ til brystet at strække din nedre ryg. Din rygsøjle vil blive beskyttet på din Durafoam måtten. Du kan også udvide dine ben lige og trække dit højre ben op mod dig for at strække dine hamstrings. Hold i 30 sekunder, og derefter strække din venstre ben. Knæl på måtten og lægge hænderne bag dig. Sid på måtten med dine ankler på dine sider. Walk dine hænder tilbage, indtil du lægger albuerne på gulvet for at strække dine quads. Lie hele vejen ned, hvis du har den fleksibilitet. Hold på dit sortiment af bevægelse i 30 sekunder.
  Yoga

  Yoga derhjemme eller i en klasse kan ofte indebære rullende øvelser eller udgør lignende tabel, der sætter dine knæ på jorden. Sætte en Durafoam mat under din klistret yogamåtte eller købe en ribbet Durafoam mat. Dette vil gøre yoga meget mere behageligt uden at tilføje for meget udfordring at balancere øvelser såsom træ udgør eller Spiral Dancer. Du kan ombryde din yoga måtten og Durafoam mat sammen og fastgør dem med velcrobånd. Du vil helt sikkert sætte pris på måtten, når du laver skulder stande, plove eller noget, der sætter vægten på nakken. Andet udgør ligesom Cat and Cow, der er gjort på dine hænder er knæ vil føle sig bedre på en Durafoam mat.The bedste øvelse at gøre på din måtten er en rulle. Lig på ryggen, krydse dine ankler og rul fra side til side for at frigøre lænden spændinger. Rul derefter frem og tilbage fra din hals til en siddende stilling.
  Core

  Pilates og andre centrale øvelser vil være mere komfortabel på en måtte. Nogle gange er Durafoam måtter kaldes Pilates måtter. En god øvelse at gøre på måtten er en side-liggende bencurl. Uden måtten., Kan din hofteben grave ubehageligt i gulvet. Så ligge sidelæns på din måtten på din højre side. Ret dine ben. Du kan gøre dette med bøjede knæ for at gøre det lettere. Løft dit venstre ben et par inches i luften. Gør 12 til 20 lifte på ét ben, og derefter rulle over og gøre den anden side.