| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Push Up Bar Vs. Perfect Pushup

  Push-up barer og Perfect Pushup er specielt udviklet til at gøre push-ups mere effektiv og mere behagelig. Begge giver mulighed for større vifte af bevægelse og ordentlig udvikling af muskler. Push-Up Bars

  Push-up barer er ergonomisk vinklet håndtag designet til at forbedre din form, når du laver push-ups. I en grundlæggende push-up, placere dig dine hænder fladt på jorden. Med push-up barer, skum-polstret for, skridsikre håndtag tvinge armene i en position, der producerer en langt mere fordelagtig push-up. Push-up barer er tilgængelige fra mange producenter, men alle har den samme basale forbedring over en standard push-up. Alle er forholdsvis billig, let, robust og transportabel.
  Perfect Pushup

  The Perfect Pushup Systemet er udviklet af Alden Mills, en tidligere US Navy SEAL. Det ligner push-up barer, men håndtag roterer som du sænker din krop og skubbe den op igen. Denne rotation mindsker belastningen på albuer og håndled og arbejder flere muskler i skuldre, bryst, arme og ryg. The Perfect Pushup er lidt tungere end typiske push-up barer og cirka dobbelt så dyrt. I august 2009 solgte det grundlæggende Perfect Pushup system for omkring 30 dollar.
  Fordele

  Begge systemer tilbyder fordele i forhold standard push-ups ved at tilskynde korrekt form. Mens 10 mennesker udfører en standard push-up kan vise 10 forskellige former, vil disse produkter tvinge dem ind i en mere ensartet og mere effektiv teknik. The Perfect Pushup system, men giver mulighed for en mere godt afrundet træning.
  Winner

  The Perfect Pushup har kanten. Som CrunchGear noter, er det nemt at bruge og mestre, giver mulighed for langt bedre kontrol med mindre stress, og toner og mål flere muskelgrupper. Selv om det er dyrere, er det ikke uoverkommeligt så, og mens det er tungere og fylder mere, er det stadig meget transportabel.
  Warning

  Læs og følg altid alle retninger med træningsudstyr. Kontakt din læge, før du starter et nyt træningsprogram.