| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Øvelser Brug Thera-Bands

  Thera-Band er et mærke af elastiske modstand bands, der kan bruges i en bred vifte af fysioterapi og motion applikationer. Thera-Bands skabe resistens gennem spænding, mens du strækker snarere end vægt, hvilket gør dem meget transportabel og mindre tilbøjelige til at forårsage skade end traditionelle jern vægte. Thera-Band Wrist Curls

  håndled er almindeligt ramt af kroniske smerter fra gigt og karpaltunnelsyndrom, ved hjælp af en modstand band til at styrke muskler og sener i håndleddet kan hjælpe med at stabilisere det fælles og mindske smerter og skade. For at gøre et håndled krøller med en Thera-Band, begynde med at lægge bånd på jorden i en løkke foran en stol. Juster løkken, så det er omkring en fod i diameter, så sidde og træde på løkken, hvor enderne af bandet krydse for at holde sløjfe fra kommer fra hinanden. Nå ned med hånden, der svarer til benet, der er at træde på båndet og få fat løkken. Stræk løkken opad og hvile på bagsiden af ​​din underarm på toppen af ​​benet, så håndfladen vender opad, og dit håndled slukker forbi slutningen af ​​knæet. Nu langsomt krølle håndled op, derefter ned igen flere gange, hvilket får bandet til at strække. Fortsæt curling bandet indtil dine underarmsmuskulatur er at træthed, derefter skifte og udføre øvelsen på den anden håndled.
  Band Bicep Curls

  biceps er afrundede store musklerne på indersiden af ​​overarmen, der tillader dig at lukke albueleddet. Stærke biceps vil tillade dig at løfte og flytte objekter lettere, hvilket er vigtigt i mange sportslige aktiviteter. Til at begynde, lægge bånd på jorden i en lige linje. Derefter skridt på bandet, mens stående, holde dine fødder omkring skulder-bredde fra hinanden, så bøje i knæene og gribe begge ender af båndet med hænderne. Efterlad en fod eller to af slæk mellem bandet og dine fødder. Stå op igen, hvilket får båndene til at strække lidt, da din hånd hvile på dine sider. Suppleant curling dine arme til brystet med håndfladerne opad. Flyt dine arme langsomt og under fuld kontrol som din krølle, og sørg for at du ikke lader spændingen af ​​bandet trækker armene ned hurtigt efter hver rep.

  Tricep Extensions

  Tricep extensions er en fælles øvelse, der arbejder musklerne på bagsiden af ​​overarmen, der tillader albueleddet at åbne. Da triceps tjener den modsatte funktion som biceps, er det en god ide at udøve begge muskelgrupper til at fremme en afbalanceret muskel udvikling. Til at begynde tricep extensions, tage begge ender af båndet i den ene hånd, så raise, at armen op, så albuen er ved siden af ​​dit hoved, albuen skal være bøjet, så en løkke af band til at dingle bag din ryg. Næste flytte den anden arm bag ryggen, og glide hånden igennem løkken for at forankre den på plads. Du kan også få fat i bandet i stedet for at glide din hånd igennem, hvis du ønsker det. Med båndet holdes på plads bag ryggen af ​​underarmen, bøje den øverste arm ved albuen indtil det peger lige op. Som du udvide den opadgående retning, vil bandet strække, giver resistens over for tricep. Gentag øvelsen, indtil træthed, og sørg for at holde dine bevægelser under kontrol.