| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Pedal Exerciser Motion Guide

  Pedal motionister tillader dig at øge din omsætning, koordination, vifte af bevægelse og muskelstyrke. Uanset om du bruger exerciser for en overkrop eller underkrop træning, vil du modtage fordelene af bekvemmelighed og alsidighed. Du kan bruge din pedal exerciser som en del af din regelmæssig motion rutine, som en del af din genoptræning efter en skade eller som et alternativ til din sædvanlige træningsudstyr. Aerob træning

  Forbedre dit hjerte sundhed ved at bruge din pedal exerciser som en del af din aerobe condition 30 minutter dagligt i mindst 5 dage i ugen. Brug det i stedet for en standard eller motionscykel. Mens pedalerne med fødderne, arbejde ud til det punkt, hvor du sveder og begynder at blive forpustet, men er stadig i stand til at føre en samtale. Hvis du ikke kan snakke og pedal på samme tid, er du overdrive det. Ifølge American Heart Association, vil en moderat rask træning af denne art hjælpe med at reducere din risiko for mange sundhedsmæssige betænkeligheder.
  Nedre Krop

  Sæt din pedal exerciser under din skrivebord. I stedet for overskriften til automaten eller køleskab for en snack, pedal et par minutter. Ikke blot vil du forbrænde kalorier, men du vil være at styrke dine ben muskler. Afgiv din pedal exerciser på gulvet foran sofaen, når du er hjemme, også, og pedal, mens du ser tv eller lytter til musik. Start ud i 20 minutter intervaller uden spændinger. Nogle modeller af pedal motionister mulighed for spændinger ændringer. Hvis din gør, øge spændingen, som du fremskridt langs din motion rutine.
  P Hvis du for nylig har haft en knæskade, bruge din pedal exerciser at øge fleksibiliteten i musklerne omkring knæet. Som en erstatning for en stationær cykel, byder på en pedal exerciser dig mulighed for at få den samme type af genoptræning træning. Sid i en behagelig men fast stol til at stabilisere din ryg. Afgiv din pedal exerciser på gulvet foran din stol. Placer dine fødder i pedalerne, og langsomt begynder at cykle uden spænding. Som du fremskridt, stige gradvist din tid varighed og spænding niveau. Et alternativ til udførelse af en hel pedal bevægelse sker ved at bruge pedalen exerciser som strækker maskine. Skub dine fødder ind i bøjlerne. Bring pedalen til det højest mulige niveau med vores berørte ben. Hold. Skub forsigtigt pedalen tilbage ned og trække op igen. Gentag denne vuggende bevægelse i 5 gentagelser.
  Upper Krop

  Brug din pedal exerciser at styrke overkroppen muskler. Afgiv din pedal exerciser på bordet foran dig. Grib fat i pedalerne. Begynd pedalerne på nul spænding indstillinger, gøre denne øvelse i 10 minutter. Gradvist øge din tid varighed og spænding indstillinger, som du fremskridt.

  For at strække dine armmuskler, satte den ene albue på bordet med din arm bøjet (holde din anden arm fri), og derefter placere i toppen af ​​din hånd, så at det rører pedalen. Tag fat i bøjlerne med fingrene. Skub langsomt ned på pedalen. Start med nogen spænding. Træk pedalen op igen. Gentag med den anden arm. Øge spændingen, som du fremskridt.