| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Motion Guide til Weider Crossbow

  The Weider Crossbow er en øvelse maskine, der udnytter en kabel /trisse system bøjning metal bands, der er designet til at give varierende niveauer af modstand for vægttræning. Det kan udføre over 60 forskellige variationer af øvelser til at skabe en omfattende træning rutine. Overkroppen

  Weider Crossbow er designet til at give et samlet organ workout så et godt sted at starte er med den største muskler i overkroppen, brystet, skuldre og ryg. Med Weider Crossbow, vil enhver bevægelse, der skubber ud arbejde brystet, skubbe op vil arbejde skulder området, og enhver form for trækbevægelsen vil arbejde ryggen. To af de bedste øvelser for brystet er den siddende Brystpres og brystet flyve. Brystpressen består i at skubbe kablet håndterer væk fra brystet, som du sidder på bænken. Brystet flue består i at skubbe hænderne sammen fra siddende stilling.

  Bedste øvelse for dine skuldre er skulder pressen, hvor man skubber kablet håndterer op over dit hoved. For din ryg, er de to bedste øvelser lat pull down, hvor du trækker kablet håndtag ned fra en overhead position og den siddende række, hvor du trækker kablet håndtag ind i din midtersektion område. Disse fem grundlæggende bevægelser vil have den største indflydelse på disse muskelgrupper.
  Nedre Krop

  Når det kommer til dine ben de vigtigste områder, du ønsker at koncentrere sig om, er de forsiden og bagsiden af ​​lårene og dine kalve. Den siddende benstrækker er den primære øvelse at arbejde foran dine lår. For at udføre denne bevægelse ved hjælp af ben remskiver udvide dine fødder over jorden, men ikke helt låse dine knæ. At arbejde på bagsiden af ​​lårene bruger benpres at skubbe kablerne væk fra kroppen, men endnu en gang aldrig låse dine knæ. For at udføre en kalv hæve du skubber kablerne væk fra dig ved hjælp af kun flytning af dine fødder, isolere lægmuskler.
  Arms

  nogen øvre krop øvelse vil også bidrage til at arbejde musklerne i armen, er der to øvelser designet til at målrette bare armen området. Hammeren krøller virker bicep muskel i den forreste del af armen ved at trække kablerne i en opretstående bevægelse, bøjning din arm ved albuen. Den triceps tilbageslag arbejder triceps muskel i bagsiden af ​​armen ved at skubbe kablet tilbage væk fra din krop, mens atter bøje din arm ved albuen. Det er to af de mest effektive øvelser til at bygge større arme.