| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Russisk Kettlebell Teknikker

  Kettlebells er solide støbejern kugler med et håndtag fastgjort og anvendes til motion og styrketræning. De kommer i forskellige størrelser og vægte, der spænder fra 35 til 100 £. Ifølge certificeret kettlebell instruktører Gregg og Kerry Althen, næsten enhver øvelse, du kan udføre med en håndvægt eller vægtstang kan også gøres med en kettlebell eller et par kettlebells. Kettlebell brug vil rehabilitere rygskade, forbedre den generelle sundhed, fleksibilitet og vægttab, og styrke. Atleter vil forbedre deres eksplosivitet, styrke og udholdenhed og samtidig minimere voluminøse muskel masse gevinster, som ofte ledsager styrketræning. Fundamentals

  Althens Listen tre kettlebells øvelser som grundlæggende elevatorer for begyndere: de døde lift, swing og militæret pressen. Læring ordentlig kettlebell døde elevator teknik er vigtigt, da alle de andre elevatorer (renser, snupper) bygge ud denne ene bevægelse. Hold ryggen flad og lige, skinnebenene lodret, og hovedet ser frem, og udføre liften langsomt, med fokus på at holde spændingen i alle musklerne.

  Brugere kan udføre militære presser med en eller to kettlebells, og bør fokusere på at holde en stram kerne og skubbe opad langsomt fra skuldre og hofter. Efter mastering døde elevator, anbefaler Althens udvikler sig til gynger, der udfører dem først med to hænder (gør 30 til 80 gentagelser på tværs af mange sæt), og derefter bruge en hånd gynger. I modsætning til den døde elevator, skal brugerne udføre gynger med en kraftfuld, eksplosiv bevægelse, og holde deres vejrtrækning i sync med bevægelsen af ​​kettlebell. På dette stadium, kan brugerne også lære "tyrkisk get-ups" og kettlebell vindmøller, som vil arbejde mavemusklerne og kerne.
  Intermediate Technique

  Efter at lære korrekt form i swing og døde lift, kan kettlebell brugere forsøger squats, gulv presser, brudstykker, og renser. Squats kan udføres holde en eller to kettlebells (af samme vægt) med kettlebell enten gemt i tæt til brystet og skuldre, eller udvidet overliggende med en arm hævet lige op. Floor presser ligne bænkpres (uden bænk), og kan gøres med en eller to kettlebells, hvis du bruger to, kan brugerne enten trykke begge på én gang, eller skift hvert arm. Brudstykker og renser er mere teknisk elevator; brudstykker skal ske med den ene hånd og en kettlebell ad gangen, mens brugerne kan udføre renser eller rene-og-presser med en eller to kettlebells. Når man gør squats eller gulv presser, fokus på en jævn, langsom bevægelse,. I snatch eller rene, skal brugere forsøger at efterligne eksplosivitet af swing
  Advanced

  Advanced regimer fokuserer på den type træning. De Althens anbefaler, at erfarne kettlebell brugere kan træne 2-7 dage om ugen i op til 40 minutter eller mere hver session. På bodybuilding.com, lister certificeret kettlebell træner Mike Mahler en række rutiner til opbygning af styrke og muskel (den fem-af-fem protokol) og regimer for at øge muskulære udholdenhed, såsom tyske Volume Training. I sidstnævnte rutine, plukke brugerne en vægt, der er 60% af deres one-rep maksimum i en kettlebell løft og gøre ti sæt af ti gentagelser hver, forsøger at opretholde perfekte form overalt. De Althens tyder på, at brugerne kan få en styrke og udholdenhed træning i samme session ved at begrænse den øvrige tid mellem øvelserne og sæt.