| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Elastic Band øvelse for dine arme

  Elastikbånd er stor workout udstyr. De er bærbare. De er billige. De er fleksible. For nogle, men de er ikke så intuitivt som mere traditionel træning udstyr. Brug nedenstående retningslinjer, når designe en arm workout hjælp elastikker. Musklerne i Arms
  p Der er fire store muskelgrupper i armen. Biceps (forsiden af ​​overarmen), triceps (bagsiden af ​​overarmen), forsiden af ​​underarmen og bagsiden af ​​underarmen. Afhængigt af dine mål, kan du ønsker at fokusere på et eller andet område. Klatrere brug exceptionel underarm styrke, mens boksere bør fokusere på triceps. Traditionelt, biceps og triceps er især vigtigt, hvis du ønsker at tone op for udseende.
  Resistance

  Muskel-building øvelser arbejde på princippet om modstand. Hvis du laver udvide eller pådrage sig en muskel sværere end det bruges til at - det er, hvis noget modstår bevægelse, så musklen bliver stærkere. Løfte vægte er det bedst kendte eksempel. Andre eksempler er at bevæge sig i vand eller presser mod lufttryk.

  Elastikbånd yde modstand, som du strække dem. Med elastik øvelser, forankre dig bandet og skubbe eller trække imod det. Du kan ændre mængden af ​​resistens ved at fordoble op bandet eller ved at bruge gradvist stærkere elastikker.
  Biceps Øvelser

  Nøglen til biceps øvelse er krølle. Hold din arm lige ud. Nu bøje armen. Det er en krølle. Den enkleste øvelse er at stå på den ene ende af det elastiske bånd, og hold den anden ende, mens curling. .
  Triceps Øvelser

  du udøver din triceps på præcis den modsatte måde, som du træner biceps. Hold din arm, bøjet, som om i spidsen af ​​en krølle. Udvid din arm. En simpel øvelse er at gøre det med det elastiske bånd svøbt omkring din overkrop, holde begge ender i din hånd.
  Underarm Øvelser

  Underarm øvelser (forsiden og bagsiden ) er udført ved at bøje eller dreje håndleddet. Flytning af din hånd mod din bicep øvelser lavere underarmen. Flytning mod din skulder øvelser øverste underarm. For en simpel underarm øvelse fat i elastik i begge hænder, så bandet undervist. Roter et håndled, mens du holder den anden konstant at give spændinger. Suppleant.
  Variationer
  p Der er utallige øvelser ud over de enkle forslag ovenfor. Ved at ændre den vinkel, du kan træne forskellige dele af hver muskel gruppe, der giver fokus og skulptur

  Enhver øvelse med en elastik består af tre faktorer:. GRIP, ankeret og modstand. Grebet er simpelthen hvor og hvordan du greb bandet, vigtigst, hvordan du vedligeholder dit hold som modstanden stiger. Ankeret er, hvor du lægger bandet, så den ene ende er immobile. De bedste valg er møbler og din egen krop. Modstand, diskuteret ovenfor, er, hvor meget arbejde, du ønsker at gøre. Dette kan varieres ved styrken af ​​band eller ved at fordoble op.