| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Flyt Gym Udstyr

  under et hjem gym er en bekvemmelighed, der giver dig udøve uden gener for at betale et månedligt gebyr eller bruge on-site brusere. Regne ud, hvordan at flytte alt det udstyr, men kan give en udfordring. Træningsudstyr er næsten ensartet tung, akavet formet og notorisk vanskeligt at adskille. På trods af dette, med en smule planlægning og nogle hårde arbejde gør at flytte udstyret til en ny bolig ikke at være en prøvelse. Ting du skal
  Dolly
  Skruetrækker (Phillips hoved og fladt hoved)
  Vis Flere Instruktioner
  1

  gøre status over alt det udstyr, du planlægger at flytte . Lav en punktopstilling checkliste over elementer og alle deres proprietære dele. Desuden vil det spare tid, hvis du mærke de elementer efter størrelse. Identificer hvis varen kan tages fra hinanden, flyttede som den er eller skal være flyttet af en professionel flyttefirma.
  2

  Saml alle de brugsanvisninger for store stykker af udstyr, som du har besluttet at adskille dig selv. Kontroller hver manual for det nødvendige værktøj og udstyr, du får brug for. Hvis et stykke udstyr var samlet professionelt i dit hjem, skal du bruge en bevægende service, selv hvis udstyret har monteringsvejledning.
  3

  Fjern vægt fra alle maskiner. Hold vægte fra hver maskine sammen, og mærke dem i overensstemmelse hermed. Løse ledninger og ledninger med tape eller twist bånd.
  4

  Start med de store stykker udstyr, bryde dem ned i håndterbare dele. Dette vil spare tid og lade dig vide hvilke stykker de professionelle skal håndtere. Følg vejledningen i omvendt, og holde alle de skruer og bolte, der bruges til at samle det dit udstyr.
  5

  Pack stykker fra den samme maskine sammen. Mærk hver del med malertape og permanent markør.
  6

  Løse vægte med reb eller sejlgarn. De behøver ikke nødvendigvis at være pakket eller emballeret (de fleste kasser er ikke stærk nok til at håndtere tunge vægte). Anchor løse vægte til indersiden af ​​ethvert køretøj bruges til at flytte dit udstyr.
  7

  større stykker, der ikke kan skilles ad, hyre et firma, der specialiserer sig i at flytte træningsudstyr.