| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan bruges Coil Spring Motion Bar

  Foråret coil øvelse bar, der sælges under navnet Power Twister (blandt andre) i sport og kampsport magasiner fra slutningen af ​​1960'erne i hvert fald indtil slutningen af ​​1980'erne, består af to massive søjler --- træ, plast eller letvægtsmetal --- forbundet med en skruefjeder. Det er blevet solgt på TV og fra stormagasiner som en low-cost træningsredskab, nu, selvfølgelig, det er bredt tilgængelige på internettet. Det er specielt designet til brug i opbygningen af ​​overkroppen styrke og udholdenhed med high-gentagelse træning. Med konsekvent træning, vil du opbygge stærke, veludviklede muskler. Følg en regelmæssig tidsplan for motion med det, og du vil se og føle resultater uden de høje omkostninger ved gym medlemskab. Ting du skal
  stol
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Varm op din krop med ti minutter af lys walking, langsom jumprope, calisthenics eller andre let motion, der rejser kroppens kernetemperatur. Ikke strække, flytte let, indtil du kan føle, at dine muskler er limbered op og din krop føles behageligt varmt
  2

  Stå og hold foråret coil øvelse bar vandret på armslængde foran din. bryst. Hold det i en overhånd greb, med dine hænder på søjlerne. Holde i midten af ​​foråret coil øvelse bar i stedet foran dig, bøje de to håndtag sammen. Gentag indtil dit bryst og latissimus dorsi muskler (de muskler, der løber langs siderne og bagsiden af ​​din torso) er godt trætte ud.
  3

  Hold baren i en overhånd greb med venstre hånd på din mave. Med din højre hånd, træk den anden ende tilbage, der udfører en robevægelse. Gentag indtil din højre latissimus dorsi er godt træt. Gentag på den anden side.
  4

  Hold baren i en lumsk greb med venstre hånd placeret på højre side af brystet. Lad bar point nedad på tværs af din højre side. Tag fat i den anden ende af baren i en overhånd greb med højre hånd, og bøj det opad, arbejder din højre skulder muskler. Gentag indtil din højre skulder muskler er trætte. Derefter gentage på den anden side.
  5.

  Grab baren med din venstre hånd i en lumsk greb. Sæt dig ned og hold det mod venstre side af brystet med resten af ​​baren pegede ned over dit skød mod gulvet på din højre side. Med din højre hånd, tag fat i baren med en lumsk greb og løft den opad, arbejder din højre bicep. Gentag indtil din højre bicep er meget træt. Derefter gentage på den anden side.
  6

  Stå op og hold foråret coil øvelse bar i din højre hånd. Din venstre hånd ikke rører baren. Peg baren på omkring en 45 graders vinkel mod gulvet. Langsomt, forsigtigt rotere håndleddet. Den ende af baren skal beskrive en grov cirkel igen og igen. Fortsæt, indtil din højre underarm er træt. Derefter hvile et par sekunder og vende retningen af ​​rotationen, indtil din højre underarm er træt igen. Gentag processen på den anden side, ved hjælp af din venstre underarm.