| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Steamboat Resistance Exercise

  Steamboat modstand er en række øvelser designet til at bruge en elastisk Thera-Band eller trisse system til at skabe modstand. Teknikken blev udviklet af en fysisk terapi gruppe i Steamboat Springs, Colorado, deraf navnet. Øvelserne er designet til at øge arbejdsbyrden og hastigheden af ​​bevægelse med hver gentagelse, indtil den sidste rep tager muskel gruppe til det punkt af udmattelse. Resistance Bands

  Vælg en modstand band, der passer bedst til dine fitness behov. Bands er farvekodede for at angive niveau af resistens, som er skabt af bredden af ​​bandet. En tynd bånd genererer lav modstand, et bredt bånd ekstrem modstand. En gul band giver den mindste modstand, den røde medium modstand og den grønne tunge modstand. Andre farver er varierende grader af tung modstand. Resistance bands kan bruges i hjemmet programmer, fordi de er billige og tage lidt plads til at opbevare. Der er mange variationer af øvelser, der kan gøres. Bands mulighed for rehabilitering øvelser efter skade eller øvelser for svært at isolere særlige muskelgrupper.
  Steamboat Reps

  Begynd øvelser med langsomme bevægelser. Tillade et lavt antal gentagelser. Der er ingen anbefalede antal reps for modstand øvelser, fordi formålet med øvelserne varierer så meget. Forudbestemme antal sæt, eller en serie af gentagelser, der er passende for den kondition og formålet med øvelsen. Tre til fem sæt er en typisk træning. Fastsætte antallet af reps på en progressiv måde for hvert sæt.

  Øge antallet af reps og hastigheden af ​​bevægelsen under det andet sæt. Gentag denne stigning for hvert sæt. Det sidste sæt bør ske på den største fart med det højeste antal reps, indtil den specifikke muskel gruppe når udmattelse. Steamboat reps giver en maksimal træning i et minimum af tid.
  Udøver muskelgrupper

  isolere bestemte muskelgrupper af indpakning modstand band omkring en stationær lemmer og derefter flytte den anden. Bevægelsesretning bestemmer, hvilke muskel gruppe modtager træning. Dette kan bruges på arme eller ben.

  Wrap bandet omkring begge ankler. Efterlad ene ben stationær og flytte det andet ben ud til siden. Må 04:57 sæt, øge antallet og hastigheden af ​​bevægelse.

  Gentag øvelsen med det andet ben ved hjælp af Steamboat progression. Skift ben og gentag. Gentag, bevæger benet frem og tilbage i progressive intervaller. Skift ben og gentag. Gentag, flytte benet til den bageste. Hver af øvelserne arbejder en anden muskel indstillet i legs.Arms kan arbejdes meget på samme måde.

  Backs kan arbejdes ved at hægte den modstand bandet omkring anklerne og trække med hænderne. The Steamboat stil gentagelser kan gøre enhver muskel gruppe arbejde til udmattelse. Kun exerciser fantasi begrænser antallet af bevægelser, der kan indarbejdes i Steamboat modstand øvelser.