| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hjemmelavet Parallel Dip Bars

  Brug parallelle dip barer at arbejde ud er en af ​​de bedste måder at udvikle din øverste organ styrke, men at købe dette udstyr til dit hjem gym kan være dyrt. Du kan nemt bygge dine egne hjemmelavede parallelle dip barer, men det er værd at tage i betragtning, hvilke muligheder du har, når det kommer til materialer, stabilitet og holdbarhed. Materialer
  p Der er to gode materialer til brug for bygge dine egne hjemmelavede parallelle dip barer. Glem alt om metal, fordi de fleste mennesker ikke er dygtig metalarbejdere eller svejsere. Træ er en fantastisk mulighed, når det kommer til holdbarhed, men strukturen skal bygges solidt, så det ikke vil wobble, mens du træner. PVC-rør er også en god løsning, når det kommer til holdbarhed, og når korrekt udformet det kan være stabil, så godt. Wooden dip barer kan være lidt tungere, mens PVC dip barer er lette og kan nemt flyttes.
  Byggeri med træ
  p Hvis du ønsker at bygge træ dip barer du har brug for 2 med 4 plader til at bygge det meste af det. De fire indlæg af dip-station skulle være omkring fire meter lang, afhængig af din højde. Du bliver nødt til at bruge base bestyrelser, så længe de stillinger er høje til at øge stabiliteten i din parallelle dip søjler. Også indramme de stillinger med cross afstivende brædder omkring tre sider af dip-station, så den ene side at være åben for adgangen til dip barer. To-tommer-dækkende dyvler fungerer bedst for den egentlige parallelle stænger. Du får brug for tre-tommer skruer til at sammensætte din træ dip station, så bruge de samme skruer til at styrke de to-tommers dyvler. Gaffatape kan føjes til de trædyvler, hvis du har brug for polstring.
  Construction med PVC

  parallelle dip stænger konstrueret af PVC skal du have to-nch PVC-rør. Du kan få en masse lange stykker og skæres til dine specifikationer med en sav ligesom træ, men du får brug for albue-stik og T stik til at sætte det hele sammen, sammen med PVC cement. Du kan danne basen så bred som dip station er høj ved at lave en firkant med albuen stik for at øge stabiliteten. T-stik kan bruges til at bygge dip stillinger op fra basen. Endnu en gang du bliver nødt til at konstruere tværprofiler på tre sider, så den ene side at være åben for at få adgang til dip barer. Mere T-stik kan bruges til tværprofiler og flere albue stik kan anvendes til at supplere rammen ud med dip barer. Gaffatape fungerer fint for polstring på PVC parallelle dip stænger, så godt.