| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hjemmelavet Squat racks

  Mange fitness-entusiaster gerne bygge deres egen workout udstyr, så de kan træne i privatlivets fred i deres eget hjem og på deres egen tidsplan. Ifølge Bodybuilding.com 's Ben Sort, er squat et samlet organ øvelse, der virker hver muskel i benene og hofter samt kræver musklerne i overkroppen at stabilisere vægtstang under løftet. Et sæt af hjemmelavede squat racks vil gøre dig til at udføre squats, militære presser og loftlifte sikkert og i komfort i dit eget hjem. Ting du har brug
  Målebånd
  Pen
  Paper
  5 to-by-fours, så 10 meter lang
  Træ Trælim
  8 skruer, 3 inches
  Power skruetrækker
  2 poser af quick-tør cement, £ 60 hver
  2 spande, 5-gallon hver
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Mål højde, som du gerne vil sætte barbell inde i stativer. Tag et målebånd og sætte den ene ende under din tå. Træk derefter tapen op til lige over midten af ​​brystet. Skriv ned dette nummer.
  2

  Skær de to-by-fours i sektioner. Tag tallet fra trin 1 og skære to træstykker på denne længde. Derefter tilsættes seks inches til dette nummer og skære to sektioner på denne længde. Derefter tilføje to inches til nummeret fra trin 1 og skære to sektioner på denne længde. Når du er færdig dette trin, bør du have seks stykker træ, to sæt tre forskellige længder, korte, midterste længe.
  3

  Tag et sæt af kort, mellemlang og lang stykker. Justering dem i den ene ende, lå den længste stykke på jorden, lim den korteste stykke oven på længste stykke, så lim midterstykket oven på korteste stykke. Dette vil være en stilling, med en ende modsat den flade bund, der vil ligne et "U" med den ene forkortet arm. Derefter tage de resterende tre stykker træ, justere den ene ende og lim dem sammen på samme måde for den anden stilling. Du vil derefter have to lodrette stolper, toppen af, som vil bestå af en "U"-formet interiør hvor du kan hvile baren i mellem sæt eller når løfter ikke.
  4

  bruge omkring fire skruer for hver lodret stilling, jævnt fordelt, til at forbinde de tre stykker træ med en effekt skruetrækker. Derefter gentage den anden lodrette stolpe. Indsættelse disse skruer vil give ekstra holdbarhed, når du bruger stativer til at sidde på hug.
  5.

  Sæt den flade ende af en af ​​de tre stykker træ lodrette stolper i en af ​​spande. Har en anden holde stillingen lige op, mens du fylder spanden med cement. Derefter gentage denne proces med de andre indlæg og spand.
  6

  Hold bjælker på plads, indtil cementen begynder at hærde, hvilket for nogle mærker af cement tager cirka 15 minutter. Efter at gøre det muligt for cement til fuldt hærde, før du begynder at bruge stativerne at squat.