| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Agility Ladder Aktiviteter

  Agility stiger betragtes som et must for sportstræning, især for fodbold, hockey, basketball og fodbold, og for aktiviteter, der kræver agility for toppræstationer. Boremaskiner bruger stiger fokus på de atleter evne til at bevæge sig og skifte retning hurtigt. Agility stiger kan også forbedre hastighed, balance og koordination, og de giver en stor cardio træning. Agility

  Hovedformålet med agility stiger er at uddanne atleter til at blive mere adræt. Stige boremaskiner tvinge atleter til at flytte deres ben og organer i forskellige planer: forlæns, baglæns og side-til-side. Dette efterligner den måde atleter bevæge sig i mange sportsgrene. Ladder øvelser, der kan forbedre agility omfatter i-outs, zigzagger, humle og tværgående kørsler.
  Speed ​​
  Agility stiger kan forbedre hastigheden.

  Træning på en agility stigen kan også forbedre atleters hastighed. Udførelse af øvelser bidrager til at optimere deres bevægelser, så de kan starte hurtigere og accelerere hurtigere. Det øger også deres sats på skridtlængde, eller antallet af skridt, de tager over en vis distance.
  Balance

  hofter og ben får de fleste af workout fordele med agility stiger. Stærkere hofter føre til en bedre balance, hvilket er vigtigt ikke kun for atleter, men for alle. Forkert balance er ofte årsag til mange skader.
  Koordinering

  Agility stigen øvelser kan ofte være omfattende. Dette tvinger atleter til at have en bedre koordinering, fordi de er nødt til at fokusere på, hvor deres kroppe bevæger uden at glemme placeringen af ​​stigen.
  Cardio

  ikke-atleter kan også drage fordel agility stiger. Fordi stigen øvelser ofte udføres på en hurtig tempo, kan de give et stort hjerte-kar træning. Den høje effekt og intensiteten af ​​bestemte bevægelser betyder også, at du kan brænde kalorier.
  Muskeludvikling

  Agility stigen øvelser fokuserer på underkroppen. Fordi de ofte hopper og plyometrics eller øvelser for at forbedre magt, de er meget beskatte på dine ben led og muskler. Dette fører til muskuløs udvikling som dine muskler tilpasse sig den udfordring af øvelsen.