| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Fix en Clunk Proform XP 160

  Hearing en høj clunking støj, når du bruger din Proform XP 160 elliptisk exerciser normalt indikerer ikke et stort problem, ligesom en popping støj i dine led er normalt ikke noget at ringe til lægen om. En lille fejlfinding bør fjerne clunk. Selvfølgelig aldrig det gør ondt at tale med en service person, især hvis maskinen er under garanti, ligesom en advarende tur til lægen er ikke en dårlig idé, især hvis du har en forsikring. Men prøv et par ting dig selv først. Ting du skal
  stjerneskruetrækker
  Ren klud
  Mild sæbe
  Vis Flere Instruktioner
  Juster 160 s Drive Belt
  1

  Brug stjerneskruetrækker skruetrækker til at fjerne skruerne på venstre side skjold. Fjern skruerne på højre side ved siden af. Tag skjolde fra, så du kan fjerne den bekvemmelighed bakken. Anvend minimal kraft, når du fjerner skjolde og bakke.
  2

  Drej Idler skruen med screwdiver en halv omgang for at løsne det lidt. Test pedalerne ved at stå på maskinen og skubbe pedalerne fremad.
  3

  Drej Idler skrue yderligere en halv omgang, hvis pedalerne glide. Udfør en halv omdrejning af Idler skruen og prøv pedalerne igen. Hold dreje en halv omgang ad gangen, indtil pedalerne bevæger sig jævnt.
  4

  Sæt bekvemmelighed bakke tilbage på plads, og dække med højre og venstre skjolde. Skru skjold skruer tilbage på plads for at sikre de skjolde.
  Nivellering af 160 Elliptical exerciser
  5

  Undersøg hver af de fire nivelleringsfødder. Der er én på hver side under bunden og under den forreste stabilisator. De ligner små runde knopper under rørlignende håndtag på ryggen og under hjulet på forsiden.
  6

  Sno nogen af ​​nivelleringsfødder at sænke dem til jorden, indtil der ikke er mellemrum mellem fødder og gulv. Dette sikrer, at 160 ikke vil rokke og ramte gulvet, når du bruger den.
  7

  Test ud dit værk ved at træde ind på pedalerne, greb styret og udøver, som du normalt ville. Hvis du føler nogen vuggende eller høre nogen clunking, tjek fødderne igen.
  Rengøring af elliptiske exerciser
  8

  Rens din elliptiske at fjerne stikning og gnide af dele. Få en ren klud mildt fugtigt.
  9

  Placer en lille mængde af en mild sæbe på en lille del af den fugtige klud.
  10

  Rengør alle dele af maskinen undtagen konsollen til at befri din 160 af støv, snavs, sved og snavs. Du kan aftørres konsollen med en tør klud, men ikke bruger sæbe eller flydende.