| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan bruges Original HealthRider

  Den oprindelige HealthRider er en model af motion udstyr, der giver en lav-effekt træning for de store muskelgrupper i over-og underkrop. Det bruger en løftestang system, der efterligner bevægelserne og virkninger af benpres og romaskine. Den HealthRider ligner en motionscykel, men fungerer som en modstand øvelse maskine ved at lade brugeren til at arbejde mod sin egen kropsvægt. I realiteten giver det til gavn for tidsbesparende ved at give flere modstand øvelser på én gang. Instruktioner
  1

  sidde på HealthRider sæde med hænderne på den øverste styret og fødderne på fodstøtten. Du bør være i stand til at røre både og holde på komfortabelt til håndtagene. Juster sædet for at tillade et komfortabelt greb. Sædet justeres ved at løsne skiven under sædet pad, glider sædet op eller ned, så re-stramning skiven.
  2

  Tilføj vægte til vægten bar i bagsiden af ​​HealthRider hvis du ønsker en mere udfordrende træning med mere modstand. Vægte kan tilføjes ved at fjerne stop i slutningen af ​​søjlerne, at placere vægte på baren og erstatte stopper udenfor tremmerne.
  3

  Tryk på power-knappen på LCD-displayet placeret under håndtaget. Dette display sporer total træningstid, det samlede antal gentagelser og gentagelser per minut. Start træningen ved at skubbe fødderne fremad mod foden hviler mens du trækker styret mod din overkrop. Skaberne af HealthRider anbefaler at udøve i 20 minutter ad gangen, mindst tre dage om ugen.
  4

  Bend på hofter og undgå afrunding ryggen, når du trækker styret mod din overkrop. Alternative greb jævnt arbejder de mindre muskelgrupper. Gør det ved at placere hænderne på styret håndfladerne ned, palmer op, tæt sammen og sæt bredt og langt fra hinanden. Hvis det ønskes, øge workout vanskelighed ved at nedsætte hastigheden af ​​øvelsen bevægelse. Skift mellem at placere linjen i midten af ​​foden under buer og boldene i fødderne. Skubbe ud af boldene i fødderne og foregiver at stå på tæerne vil rekruttere de lægmuskler på samme måde som kalv rejser vilje. Skubbe ud af hælene eller midten af ​​fødderne med tæerne pegede mod kroppen vil rekruttere benmusklerne over knæene.