| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan bruges en 550R Liggeergometer

  Nøglen til etablere en succesfuld træningsprogram er at finde en komfortabel og holdbar motion rutine, mens overvåge dine resultater. Den 550R liggende cykel fra Key s Fitness er en lav-effekt maskine med indbygget puls sensorer og en LCD-skærm, der viser workout oplysninger såsom afstand, hastighed og kalorieforbrænding. Sædet kan justeres med en fuld ryglæn, og workout computer har one-touch-knapper til hurtigt at indstille din træning program. Keys Fitness tilbyder en vifte af træningsmaskiner og maskiner, herunder CardioMax liggende cykler ligesom 550R og stepmaskiner såsom CardioMax 708S. Instruktioner
  1

  Placer din midten og pegefingre over pulsen på din hals eller håndled. Tæl beats for 10 sekunder, og formere sig, at antallet af seks til beregne din hvilepuls per minut. Skriv det ned i loggen følger med købet af nøglens Fitness 550R.
  2

  Find din pulszone ved at kontrollere kondition diagrammet i din instruktionsbog. Kig på den tilsvarende øvelse tabel for warm-up, motion og køle ned gange, sammen med sessioner om ugen.
  3

  Varm op ved at udføre strækninger er beskrevet i brugervejledningen, herunder Toe Stretch, Hamstring Stretch og Inderlåret Stretch. For den første uge og anden uge, er din opvarmningstid fire minutter.
  4

  Sid på maskinen, så din ryg er mod sædet støtte og dine fødder komfortabelt røre pedalerne. . Grip styret på begge sider og pedal til automatisk at tænde på computerskærmen
  5

  Tryk på en program-knap placeret under LCD-skærmen, disse omfatter "Manual", "Interval" og "Plateau. " Skub op eller ned pilene på venstre side af konsollen for at vælge en modstand niveau 1-8. Tryk på op-og ned-knapperne på højre side af konsollen for at vælge din træning tid, og skub derefter "Enter /Start" knappen.
  6

  Pedal med et stigende tempo, indtil du når dit mål hjertefrekvens rate, der vises på nederste højre hjørne af skærmen. Til din første uge, så sørg for at du er inden på 60 til 65 procent af din pulszone i otte minutter. Følg din træning med en fem minutters nedkøling periode.
  7

  Tag din hvilepuls ti minutter efter din træning er overstået. Optag dette i hjertefrekvensen log sammen med din pre-workout hvilepuls at kortlægge dine fremskridt.