| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Instruktioner til en Reebok Exercise Ball

  Fysioterapeuter og personlige trænere anbefaler at bruge træningsbolde som en måde at forbedre core styrke og stabilitet, samt en måde at styrke abs, arme, ben, ryg og bryst muskler. Boldene kan nemt integreres i at-home motion rutiner eller anvendes på gym. Reebok træningsbolde, også kaldet stabilitet bolde, fås i tre størrelser: small, medium og large. Hver Reebok stabilitet bolden kommer med en workout DVD med en 40-minutters og 20 minutters rutine, samt håndpumpe anvendes til oppumpning bolden. Ting du har brug
  DVD-afspiller
  Hand vægte
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Vælg den rigtige størrelse Reebok stabilitet bolden, afhængig af din højde. Den lille kugle er ideel til folk fra 5 meter høj til 5 fod 5 tommer, mellemlang bold er bedst for folk 5 fod 6 inches høj til 5 fod 11 inches, og den store bold er godt for dem mindst 6 meter høj <. br>
  2

  Pump stabilitet bolden ved hjælp af dual-action håndpumpe inkluderet i sættet.
  3

  Sæt instruktions DVD i din DVD-afspiller og følge med på skærmen rutine. Alternativt kan du udføre et par grundlæggende øvelser med din bold.
  4

  Udfør væg squats med din stabilitet bold ved at placere bolden mellem en væg og nederste del af ryggen. Brug en vægt i hver hånd og sprede fødderne skulder bredde fra hinanden. Bøj knæene og sænk dig selv, indtil dine lår er parallelle med gulvet i en 90 graders vinkel, som hvis du sidder. Fuldføre en biceps curl, som du er ved at nedsætte dig selv, og gentag op til 15 gange.
  5.

  Lig på gulvet og placere bolden mellem dine knæ, ankler eller skinneben. Udvid dine arme ud med håndfladerne på gulvet og holde dine skulderblade på jorden. Klem bolden mellem dine ben og løft dine ben, så de peger opad. Sænk dine ben til den ene side og samtidig holde din skulder klinger på jorden. Gentag op til 15 gange.
  6

  Sid på bolden og rul den ud, indtil det er under din øvre ryg eller skulderbladene. Med en vægt i begge hænder, hæve dine hænder over dit hoved med armene lige. Udvid dine arme bag hovedet så langt som du kan mageligt. Vend tilbage til startpositionen og gentag flere gange.