| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan ændres en elektrisk løbebånd til en manuel løbebånd

  Hvis du ønsker at konvertere dine elektriske løbebånd til en manuel en, så bliver du nødt til at gøre en forholdsvis enkel opgave at fjerne motoren, remskive og bælte system. Men det er muligt for mange elektriske løbebånd har brugerne rotere bælter simpelthen ved at gå på dem. Et af de forbehold at konvertere et elektrisk løbebånd til en manuel maskine er, at løbebånd brugeren skal have en solid håndliste, som at læne samtidig udvikle den indledende momentum og hastighed, der kræves for at opretholde gå på en manuel løbebånd. Ting du skal
  Skruetrækker
  Topnøglesæt
  Mekaniker handsker
  Hammer
  brækjern
  Loddekolbe
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Undersøg dit løbebånd er kappe at finde ud af den bedste måde at få adgang til motor, som normalt er placeret nær den forreste del af løbebåndet base platform. Løbebånd normalt indarbejde krydskærvskruer eller en bolt og møtrik montage for at sikre de plastkabinet komponenter til at dække motoren. Du kan også nødt til at vende løbebåndet på dens side at inspicere hele kabinettet.
  2

  Skru eller unbolt kabinettet for at finde motoren. Brug en brækjern for at fjerne remmen fra motorens drivaksel gear, hvis du ikke kan fjerne bæltet ved hjælp af dine hænder. Du bliver nødt til helt at fjerne remmen fra nederste remskive fundet på den nederste del af løbebåndet vigtigste bælte. Afhængig af modellen af ​​løbebånd, kan du blive nødt til at fjerne ekstra plastic kabinet.
  3

  Skru motoren fra løbebåndet indre motorhus. Du bliver også nødt til at unsolder motoren fra dens elektriske terminaler, hvor strømmen er tilsluttet fra det elektriske ledning. Brug en loddekolbe til at blødgøre loddetin. Brug en lodde væge, der skal opvarmes af loddekolben for et eller to sekunder, til at suge op lodde. Træk forsigtigt ledningerne fra motoren. Tuck ledningerne ind i løbebåndet boliger.
  4

  Sæt løbebåndet hus, når du har fjernet motor og bælte. Sørg for at opbevare motoren og selen, så du kan konvertere løbebåndet tilbage til en elektrisk maskine, hvis den manuelle konverteringen ikke opfylder dine forventninger.
  5.

  Test dit løbebånd til manuel betjening. Hvis det er for svært at vende bæltet på din egen uden motor, kan du prøve at smøre rulle bar aksler.