| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan justeres en Old Løbebånd

  Et løbebånd arbejder på et drev og bælte system, der ruller en stor gummi bælte omkring en række valser til at gøre en kontinuerlig fremad gående bevægelse. Disse dele kan løsnes og forårsage bæltet at slingre eller glide - så stramning eller justering kan være nødvendig. At sikre din løbebånd er i god stand er en vital komponent til din træning sikkerhed. Ting du skal
  unbrakonøgle eller sekskant svensknøgle
  Crescent skruenøgle
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Kontrollér spændingen på dit bælte ved at løfte det lidt med din hånd. Bæltet er for løs, hvis det trækker op over 3 inches og føles slap. Du kan også høre brugervejledningen for at se, om der er en anbefaling til bestemmelse bælte tæthed på din model. Derudover kan du have følt at selen glider under brug eller bæltet kan have gledet over til den ene side, lidt på grund af slap - og det kan være flosser. Disse er indikatorer, remmen har mistet spænding og behov justering.
  2

  Fjern sikkerhedsnøglen eller pin fra maskinen, hvis der er en, og tag stikket ud, før arbejdet på nogen bevægelige dele.

  3

  Find unbrakonøgle, der fulgte med dit løbebånd, eller hvis man ikke blev leveret finde en, der er den rigtige størrelse og hoved type som justeringsskruer. Indstillingsskruerne er normalt placeret på bagsiden rulle på højre side. Der kan være en eller to skruer.
  4

  Drej boltene 1/4 trin til at justere spændingen på båndet. Boltene skal dreje med uret for at stramme, mod uret for at løsne hvis selen virker for stramt eller du strammer den for langt. Vær meget forsigtig med ikke at overspænde remmen. Hvis du har en enkelt bolt justering, kan det være nødvendigt at placere en skruenøgle på bolten møtrikken, mens du tænder den til at løsne eller stramme, afhængigt af dit løbebånd model.
  5.

  Kontroller motor for opstramning bolte. Der bør være et sæt bolte på motoren mounts, og der kan være en ekstra Spændskrue parallelt med drevet og walking bælte. Løsn motor mount bolte, men ikke fjerne dem. Hvis du har en stramning bolt, stram den. Hvis du ikke gør det, du har brug for en anden person til at hjælpe dig til at anvende spænding til bæltet, mens du spænd motoren mount bolte.
  6

  Sæt løbebåndet i og erstatte sikkerhedsnøglen. Kør motoren i et par øjeblikke, uden at nogen på bæltet for at se, hvordan det fungerer. Tænde den igen ud, og re-check spændingen af ​​selen for at sikre det blev justeret korrekt.