| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Home Gym Spørgsmål og svar

  Hjem fitnesscentre kan være et godt alternativ til en kostbar motionscenter medlemskab. Men succesen af ​​dit hjem gym afhænger vælge udstyr, der opfylder din træning behov og passer ind i den tilgængelige plads i dit hjem. Tage hensyn til din træning præferencer, højde, vægt, hyppigheden af ​​brug og uddannelse stil, når de køber udstyr. Overvej, hvad der vil holde dig motiveret til at motionere i dit hjem gym. Hvor meget plads der kræves?

  Identificer et område i dit hjem, hvor du kan udøve uden afbrydelse. På et minimum, skal du oprette et rum stort nok, at du kan strække ud uden at ramme noget, men du får brug for ekstra plads til træningsudstyr. Den amerikanske Rådet om øvelse tyder 30 kvadratfod til et løbebånd, 10 kvadratmeter for en stationær cykel og 20 kvadratmeter til en romaskine.
  Hvad skal jeg Evaluer Udstyr?

  Overvej der vil bruge udstyret. Hvis flere familiemedlemmer vil bruge maskinerne, vil du har brug for noget med konfigurerbare indstillinger, der passer forskellige højde og vægt krav. Hvis pladsen er en bekymring, folde motionscykler kræver mindre plads end et løbebånd. Vær realistisk omkring, hvad du nyder og kender dine begrænsninger. Hvis du har brug for en mindre indvirkning workout, skal du vælge en elliptisk over en trædemølle, at du aldrig må bruge.
  Har jeg brug for Weight træningsredskaber?
  P Hvis vægten uddannelse vil ikke være en væsentlig del af din træning, kan du bruge modstand bands og et par håndvægte i forskellige vægte. Denne indstilling er billigere og sparer plads. Hvis vægttræning vil være en primær fokus i din træning, skal du bruge et rack af frie vægte eller en vægt maskine. Selvom frie vægte giver mulighed for en bredere vifte af øvelser, løfte tungere vægte kræver en spotter. Af denne grund er en multipurpose vægt maskine sikrere og mere egnet til hjem motionsrum.
  Hvad skal jeg ellers bruge?

  Mange mennesker stopper udøver, fordi de keder sig med rutinen. Udstyre dit hjem gym med et tv, DVD-afspiller eller stereoanlæg ledsage din træning.
  Hvor meget vil det koste?
  P Hvis du og din partner kører dagligt på et løbebånd, skal du bruge en dyrere model, end hvis du gå på det en gang om ugen. Skøn, der var gældende for januar 2011 er det vil koste omkring $ 2.000 for et hjem gym, der omfatter en vægt maskine, stationær cykel og løbebånd er bygget til daglig brug. Du kan tilbringe meget mere end dette, hvis du køber toppen af ​​den linje maskiner, men man kan også bruge meget mindre ved at bruge billig poster såsom jump reb for cardio og modstand bands til vægttræning.