| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Bongo Board Tips

  The Bongo Board er en personlig træning enhed udviklet specielt til surfere og skiløbere til at hjælpe med at udvikle og vedligeholde deres balance i løbet af deres off-season. Den Bongo Bestyrelsen bidrager til at udvikle hele kroppen koordinering er nødvendig for fremragende balance, samt styrke de centrale muskler områder. Designet til grundlæggende og avancerede tricks, giver Bongo Board du har det sjovt, mens du arbejder ud og udvikle dine evner. Sikkerhed

  Safety gear, bør der på alle tidspunkter, når du bruger en Bongo bestyrelse, uanset dit niveau. Dette omfatter knæ, albue og håndledsbeskyttere samt en hjelm. Især når du først er startet ud på Bongo bestyrelse eller forsøger nye og vanskelige tricks, anbefales det, at du har en anden person, der kan fungere som en spotter til at hjælpe dig med at holde fra at falde. Hvis en spotter ikke er tilgængelig, kan et gelænder eller væg anvendes. Brug af Bongo bestyrelsen på polstrede overflader eller endda tæppe er en anden måde at hjælpe med at minimere sandsynligheden for skader.
  Stance

  Når du bruger din Bongo Board, er det vigtigt at holde fødderne på omkring skulder bredde og bøjede knæ. Denne holdning giver mulighed for maksimal balance og den mest komplette krop træning. Undgå at se ned på dine fødder eller jorden, i stedet fokusere ligeud. Ophold afslappet og sikre, at du ikke holder din ånde, i stedet trække vejret med jævne mellemrum.
  Honing dine evner

  Husk at Bongo Board er en udfordrende enhed til at bruge, så du skal ikke blive frustreret, hvis du ikke fange den med det samme. Tag din tid til at udvikle dine evner på Bongo bestyrelse og ikke forsøge avancerede bevægelser, indtil du er blevet dygtige til de grundlæggende anvendelser af Bongo Board. Når du er blevet dygtige til basale balancing på din Bongo Board, kan du fjerne opbevaring rem som vil gøre det muligt for rullen at bevæge sig frit, hvilket giver dig et helt nyt felt af balance til at udvikle sig.
  Kend din Grænser
  p Hvis du har nogen sundhedsmæssige betingelser, tale med din læge, før du begynder en Bongo Board uddannelse regime. Når du bruger Bongo Board, sørg for at tage pauser når det er nødvendigt og ikke overanstrenger dig selv. Skader sker ofte, når folk er trætte eller ikke fokuserer på deres aktiviteter. Også, bør du føler nogen nye ømhed eller smerter, stoppe med at bruge din Bongo Board med det samme.