| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man opbygger Squat racks

  En solid squat rack tillader exerciser for at udføre forsiden eller bagsiden squat til arbejde den nederste halvdel af deres krop, men skaber også en forhøjet platform for at muliggøre udførelse af loftlifte. Kommercielt tilgængelige hjem squat stativer er ofte et dyrt alternativ til at betale månedlige gym eller sundhed klub medlemskab gebyrer, men den kyndige gør-det-selv kan bygge deres egen squat rack til en brøkdel af prisen. Ting du har brug
  To træ 4-by-4 tommer boards, 6 meter lang
  Fire træ 2-by-4 tommer boards, Saw 5 meter lang
  Målebånd
  Electric skruetrækker /boremaskine
  Æske af træ skruer
  Tre stål I-bolte, 9 inches lang
  To plast fem-gallon spande
  To poser af hurtigttørrende cement
  Vis flere instruktioner
  1

  Lay to af de 2-by-4 tommer bestyrelser fladt ud og måle indad 3 inches fra den ene ende af hvert bord. Markér måling og save enderne. Parre 2-by-4 tommer brædder op ved at matche op hver snit board med en uncut 2-by-4, æglæggende den kortere bord over længere bord. Sørg for, at enderne er endda til hinanden og skru dem sammen ved hjælp af 12 til 15 træskruer hver. Dette skaber to adskilte og faste underlag, der har en "læbe", hvor vægtstang kan hvile sikkert.
  2

  Drill tre ½ tommer-dækkende huller ned på længden af ​​de 2-by-4 understøtter. Lay hver støtte over hver 4-by-4 tommer bord, igen matche deres ender. Sørg for, at kortere 2-by-4 er klemt inde mellem de længere 2-by-4, og 4-by-4. Brug af hullerne du lige boret som en guide, bore huller helt igennem 4-by-4 boards. Indsæt ½ tommer I-bolte gennem hullerne og fastgør deres ender med nødder. Du har nu tilføjet yderligere styrke til de andre støtter, der vil være i stand til at håndtere store vægt belastninger.
  3

  Bland hver pose hurtigttørrende cement som anvist på emballagen. Stand hvert support lodret i hver spand, holde dem fast, og fyld hver spand til toppen med cementen. Tillad en fuld 24 timer for cement til tørre, før du placerer hver spand omkring en mund fra en væg med 2-by-4 vender udad. Placer en vægtstang i læben, før du lægger baren med vægt og arbejder ud.