| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Typer af Soles

  Forskellige sko er designet til forskellige formål. Fra stiletter, der er rent æstetisk til funktionelle sportssko har hver type sko et unikt sål, der understøtter funktionen og foden. Lære om de forskellige typer af såler vil hjælpe dig med at foretage et køb valg, næste gang du ender i en skoforretning. Athletic sko

  Athletic sko refererer til sko, som folk bærer til at udføre visse fysiske aktiviteter. Såler af cykelsko, for eksempel, har hårde spor, hvor klip er indsat, så skoene tillægger cykelpedaler, mens sko til idræt - som fodbold og fodbold - har strittende såler, der er beregnet til at tage fat i jorden og forebyggelse slip-og-fald. Løb og tennissko har tykke såler med mere polstring til at beskytte foden fra den konstante dunkende mod beton, sten eller andre overflader.
  Formel Sko

  Formelle sko til mænd og kvinder typisk har glatte såler, der er lavet af læder eller et lignende materiale. Disse såler er mere for æstetik end funktion, hvilket er hvorfor de ikke tilbyder en masse beskyttelse mellem walking overflade og foden. Stadig, lædersåler er robuste nok til at holde skoen afbalanceret og foden behagelig. For kvinder har stiletter og pumper den eneste i den forreste eller fodballen.

  Industrial Sko

  Industrielle sko, der er slidt i byggepladser og fabrikker har tykke såler til at beskytte foden fra at blive såret fra skarpe genstande på walking overflade. Sålerne er tyk nok til at skabe en platform på skoen, således at den enkelte at bære det kan stige i højden en smule. Disse sål er også beregnet til at gribe walking overflade, så arbejdstagerne ikke glider, når man arbejder omkring ujævnt terræn og spild.
  Ortopædiske sko

  Ortopædiske sko er lavet med specialiserede såler, der giver ekstra komfort til den enkelte. Blødt polstring bruges ofte med disse såler og tilbyde svangstøtte mere bredde og endda stabilitet at øge den naturlige krumning af foden.
  Materiale-baserede sko

  Material -baserede sko, som mokkasiner, er konstrueret med et stof, der fungerer som den eneste og skoen. Med disse typer af såler, er en blød læder, der anvendes til at give komfort og funktion. Nogle mennesker bruger materiale-baserede såler som hjemmesko eller sokker til mageligt omkring huset.
  Aquatic sko

  Aquatic sko, som flip-flops, er lavet af vandtætte såler og overdel der modstår vandskader. Såler af en flip-flop, eller thong er svampet og blød at træde på. Derudover nogle vandfaste sko ligner sneakers med særlige såler, der giver dig mulighed for at gå sikkert i søer og floder med dem.