| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man opbygger Mass med Resistance Bands

  At finde den rigtige øvelse rutine til at matche dine mål kan være en kompliceret proces på grund af den brede vifte af hjem øvelse udstyr, samt de forskellige mål for personer, der arbejder ude. Resistance bands er en omkostningseffektiv måde at opbygge et hjem gym. De bands er alsidige og hvert bånd kan anvendes til at tilvejebringe flere niveauer af resistens. Selvom mange forbinder modstand band træning med enkeltpersoner på udkig efter en mager form, med ordentlig justeringer dine bands også kan bruges til at bygge masse. Instruktioner
  1

  Vælg en vægt band, der er vurderet tung eller højere. Lettere modstand bands er designet til træningsrutiner, der skærer fedt og tone muskler for en lean look, men er ikke så effektive til at opbygge masse.
  2

  Opret en løkke i bandet, der bruges. Placer den ene fod ned på løkken på det punkt bandet overlapper selv, for at øge modstanden i bandet. Jo større du laver løkken i dit band, jo større modstand bandet vil give.
  3

  Udfør træning med bands på en modstand niveau, hvor du kan gennemføre sæt af otte til 10 gentagelser , de sidste to til tre reps udført, mens føle en brændende fornemmelse i musklerne bliver brugt.
  4

  Optag dine resultater, herunder band størrelse og den anslåede diameter på nogen af ​​de anvendte sløjfer. Justere dine resistensniveauerne tilsvarende, næste gang du udfører træningen.
  5.

  Supplere din træning med en ordentlig kost. Et protein shake efter træning, vil hjælpe med at opbygge masse, mens fedtfattig kost vil minimere opbygningen af ​​fedtstoffer, som tilslører din masse.
  6

  Vary de muskelgrupper, der arbejdede så du ikke arbejder de samme muskler to dage i træk. At opbygge masse, er muskler nedbrydes af øvelsen, der forårsager muskler til at genopbygge større og stærkere. Hvis du fortsætter med at arbejde de samme muskler, vil fibrene ikke har tid til at reparere.
  7

  Rest i løbet af ugen for at give hele din krop til at komme sig. Hver uge bør omfatte 1-3 hviledage.